Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kosárlabda, gálamérkőzésElkészültek a csapatok

2008. március 27., csütörtök, Sport

A szurkolók szavazatai, a sajtó képviselői és az edzők javaslatai alapján a Román Kosárlabda-szövetség összeállította a vasárnapi női gálamérkőzés (all star game) csapatait.

A háromszéki és sepsiszentgyörgyi kosárlabdasport történetében mérföldkövet jelentő eseményen a román bajnokság legjobb hazai játékosai mérkőznek meg a pontvadászat legjobb idegenlégiósaival. A hét végi összecsapásra a Mikes Kelemen ISK hat játékost (csapatonként 3—3 kosarast) és egy edzőt ad. A két együttes: a román játékosok válogatottja: Brosovszki Mónika (Mikes Kelemen ISK), Liliana Scarlat (Rapid), Orosz Andrea (Kolozsvári U), Alexandra Uiuiu (Arad), Vass Ildikó (Mikes), Claudia Pop (Kolozsvári U), Anca Şipoş (Alexandria), Alina Chivu (Alexandria), Andreea Huţanu (Kolozsvári U), Svetlana Drăguşin (Sportul Studenţesc), Monica Urse (Sportul), Larisa Toma (Mikes), Viorela Rus (Rapid), Elisabeth Pavel (Arad), edzők: Váncsa Kató (Mikes) és Simona Muşat (Kolozsvári U); az idegenlégiósok csapata: Sheena Moore (Arad), Ernesia Wideman (Alexandria), Janelle Hughes (Nagyváradi CSU), Tahsa Phillips (Kolozsvári U), Dragana Zoric (Arad), Alicia Gladden (Arad), Volha Tamargeanu (Mikes), Olga Cazac (Mikes), Salimata Diatta (Mikes), Pietra Luan Gay (Alexandria), Jessica McFarland (Alexandria), Vesna Dzuver (Sportul), Christiane Hood (Alexandria), Marija Kovacic (Arad), LaKrisha Brown (Nagyvárad), edzők: Adrian Budurean (Arad) és Dan Militaru (Rapid). A 2008-as all star game-re a szentgyörgyi sportcsarnokban kerül sor, a gálameccs kezdési időpontja előreláthatóan 20 óra.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2258
szavazógép
2008-03-27: Család - x:

Milyen legyen az előszoba? (Lakberendezés)

2.
Az előszoba sokszor a lakás legmostohább része, pedig ha úgy vesszük, ez a helyiség otthonunk legfontosabb pillére: itt ér bennünket az első benyomás, és távozáskor is itt pillantunk utoljára a tükörbe. Hogyan rendezzük be ezt a gyakran alábecsült helyiséget?
2008-03-27: Sport - Tibodi Ferenc:

Arad—Mikes összecsapás (Kosárlabda, Román Kupa)

Ma Kolozsváron rendezik a kosárlabda női Román Kupa két elődöntőjét, amelynek egyikében a Mikes Kelemen ISK is érdekelt. A háromszéki alakulat az Aradi ICIM-mel mérkőzik meg a fináléba jutásért, a másik ágon a bukaresti Sportul Studenţesc és a házigazda Kolozsvári U küzd meg egymással.