Elhalálozás

2008. április 14., hétfő, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de a gondviselő Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, rokon, ismerős és jó szomszéd,

özv. ILYÉS LAJOSNÉ

KERESZTES ERZSÉBET

életének 95., özvegységének 20. évében 2008. április 12-én hosszas, de türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2008. április 14-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi református ravatalozóháztól római katolikus szertartás szerint.

A gyászoló család

7251514

Meghalt 74. életévében az én drága, nyugtalan szívű Édesanyám, a gyergyócsomafalvi születésű, majd árkosi és sepsiszentgyörgyi

DOMOKOS VERONIKA.

A gyászszertartás 2008. április 15-én 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházában.

,,Kövessétek mindenki irányában a békességet és a szentséget, amely nélkül senki nem látja meg az Urat."

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.

Tóth Miklós és gyászoló családja

2505798

Megrendült szívvel értesítjük az ismerősöket, hogy a kézdivásárhelyi

KEDVES KÁROLY

elhunyt.

Temetése 2008. április 15-én, kedden 15 órakor lesz a római katolikus ravatalozóháztól.

A gyászoló család

7251517

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a barátosi születésű

özv. BEDER ALBERTNÉ

VERES MATILD

életének 82. évében türelemmel viselt betegség után csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. április 15-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a barátosi családi háztól.

A gyászoló család

F. É.

Tudatjuk, hogy az illyefalvi, majd sepsiszentgyörgyi

ZÖLD ANNA

84 éves korában rövid, de súlyos szenvedés után április 12-én elhunyt.

Örök nyugalomra 2008. április 14-én, hétfőn 14 órakor helyezzük a közös temető ravatalozóházától a családi sírba, a fia, Öcsike mellé.

Pihenjen csendesen szerettei mellett.

Margitka és Katica

2505795

Köszönetnyilvánítás

Istennek köszönjük, hogy a miénk volt, és az is maradt, mert, aki szeretettel a szívünkben él, nem halt meg, csak távol van. Fájó szívvel és lélekkel emlékezünk drága szerettünkre, az oltszemi DIMÉNY GÁBORRA halálának első évfordulóján. Köszönet a rokonoknak, barátoknak a szeretet és tisztelet virágaiért és segítségért, melyet a nehéz évben nyújtottak. Az Úr áldja és őrizze békés nyugalmát.

Gyászoló szerettei

4206189

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a lisznyói ifj. RÁDU ANDRÁSRA halálának 11. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Hozzátartozói

2505798

Fájó szívvel emlékezünk a három éve elhunyt mikóújfalusi id. LEPEDUS JÁNOSRA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

2505796

Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan betegség megölte szívedet. Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentkirályi id. FERENCZ BÉLÁRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett.

Bánatos özvegye, gyermekei és azok családja

2505792

Az örök elválás mély fájdalmával emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra, nagytatára, dédire, az árkosi id. ÖRDÖG ZOLTÁNRA, aki ma hat hete távozott szerettei köréből. Emlékét szívünkben megőrizzük, lélekben mindig veled vagyunk.

A gyászoló család

2505794

Április 13-án egy éve halt meg DÁLNOKI BECZÁSY ISTVÁN. Szeretettel gondolok rá.

Tánya

4205878

Az út másik oldalán vagyok, lásd, jól van minden. Megfogod találni a lelkemet és benne egész letisztult, szép, gyöngéd szeretetemet. Kérlek, légy szíves, ha lehet, töröld le könnyeidet, és ne sírj azért, mert annyira szeretsz. Fájó szívvel emlékezünk 2007. április 14-re, amikor a kegyetlen halál elragadta a torjai KEREKES JENŐT. Emléke legyen áldott.

A gyászoló család

4206260

Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de egy betegség mindent összetépett. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett. Mély fájdalommal és szeretettel emlékezünk a papolci születésű MÁRK MATILDRA halálának hatodik hónapjában.

A gyászoló család

4206439

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 756
szavazógép
2008-04-14: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Bábszínház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház bábtagozata Arany János A fülemile című bábdarabját hétfőn Nagybaconban, kedden Magyarhermányban, szerdán Szárazajtán mutatja be. Az előadások 11 órakor kezdődnek. Rendező: Nagy Kopeczky Kálmán.
2008-04-14: Sport - Áros Károly:

MSC—Bukaresti Rapid 32—37 (15—13) (Kézilabda, nemzeti bajnokság)

Sportcsarnok, kb. 120 néző. Játékvezetők: C. Beleanu és David C. (Marosvásárhely). MSC: Zerkuláné—Tankó 7, Szabó G., Hamciuc 6, Gârju 8, Băeşu 8, Ciobanu 1, cserék: Ciobotaru, Seifer 2, Hendrik. Rapid: Guresvaiu—Pavel 2, Stanciu 7, Cruceanu 11, Dobrin 3, Rainea 3, Chiţulescu 4, cserék: Gongea, Iordache, Doica 5, Popa 2, Iacob. Büntetőpercek: 6—8. Hétméteresek: 2—12 (értékesítve: 2—9).