Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásHuszti Frankfurtban, Szalai Hannoverben folytatja

2016. január 5., kedd, Sport

Bruno Hübner sportigazgató bemutatta az Eintracht Frankfurt új játékosait, köztük Huszti Szabolcsot. Az 51-szeres válogatott labdarúgót még egy évig szerződés kötötte a kínai Csangcsun Jatajhoz, a német élvonalbeli csapat azonban megvásárolta játékjogát, és a felek másfél plusz egyéves megállapodást kötöttek.

  • Huszti Szabolcs
    Huszti Szabolcs
  • Szalai Ádám
    Szalai Ádám
  • Szalai Ádám
    Szalai Ádám

A magyar játékoson kívül a török Kaan Ayhant és a mexikói Marco Fabiánt is leigazolta a klub. A 32 éves Huszti harmadszor szerződött a Bundesligába, miután korábban két időszakot is eltöltött a Hannoverben. Armin Veh vezetőedző csapata tegnap Abu-Dzabiba utazott edzőtáborozni. A Frankfurt 17 fordulót követően 17 ponttal a 14. helyen áll a bajnokságban.
Hannoverben folytatja pályafutását Szalai Ádám, a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója. A középcsatár egyelőre kölcsönbe kerül a Hannoverhez, és tegnap már edzésbe is állt új csapatánál. Szalai Ádámot a Hannover új szerzeményeivel, a norvég Iver Fossummal, valamint a japán Jamagucsi Hotaruval, illetve a Thomas Schaaf vezette új edzői stábbal együtt mutatták be a tegnap délelőtti edzésen.
„Örülök ennek az új kihívásnak, és remélem, a teljesítményemmel be tudok kerülni a magyar válogatott Európa-bajnoki keretébe. Ennél is fontosabb, hogy olyan játékkal tudjam segíteni a Hannovert, mely bennmaradást ér a Bundesligában” – nyilatkozta Szalai.
A Kicker hatszázezer, a Bild kilencszázezer eurós kölcsönvételi díjról tud. A Kicker szerint a Hannover kivásárlási opciót is kap Szalaira – ha a „vörösöknél” elégedettek a magyar légióssal, akkor nagyjából 3,4 millió euróért végleg megvásárolhatják a játékjogát. A Hannover január 7. és 14. között a törökországi Belekben készül a tavaszi idényre. A 96-nak a tavasszal a Bundesliga 17. helyéről indulva kellene kiharcolnia a bennmaradást.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 215
szavazógép
2016-01-05: Sport - :

Emlékeztető (Kosárlabda)

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC ma 19 órától idei első mérkőzésére készül, hisz a női kosárlabda nemzeti liga 17. fordulójában a Kolozsvári U-t látja vendégül. A találkozónak a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok ad otthon. A 17. forduló további mérkőzései: Alexandria–Aradi ICIM, Gyulafehérvár–Brassói Olimpia, Temesvár–Rapid, Galaci Phoenix áll. Egy eredmény: Târgovişte–Szatmárnémeti VSK 108–25.
2016-01-05: Sport - :

S. Williams visszalépett a Hopman Kupából (Tenisz)

Térdsérülés miatt nem állt ki első mérkőzésére a világelső Serena Williams a 28. Hopman Kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.