TeniszS. Williams visszalépett a Hopman Kupából

2016. január 5., kedd, Sport

Térdsérülés miatt nem állt ki első mérkőzésére a világelső Serena Williams a 28. Hopman Kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.

A 34 éves amerikai sztár a tegnap reggeli edzése után jelezte, hogy nem vállalja a játékot az ukrán Jelina Szvitolina ellen. „Csalódott vagyok, remélhetőleg később már harcra kész leszek” – közölte a 21-szeres Grand Slam-bajnok, akinek a helyére Vicky Duval ugrott be a válogatottba, és simán kikapott Szvitolinától. A Hopman Kupa A csoportjában e két csapaton kívül Csehország és Ausztrália „arany” együttese szerepel.
Eredmények (1. forduló): A-csoport: Ukrajna–Egyesült Államok 2–1, Jelina Szvitolina–Vicky Duval 6:4, 6:1, Alekszandr Dolgopolov–Jack Sock 6:4, 6:2, Alekszandr Dolgopolov, Jelina Szvitolina–Jack Sock, Vicky Duval 2:6, 3:6.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 269
szavazógép
2016-01-05: Sport - :

Huszti Frankfurtban, Szalai Hannoverben folytatja (Labdarúgás)

Bruno Hübner sportigazgató bemutatta az Eintracht Frankfurt új játékosait, köztük Huszti Szabolcsot. Az 51-szeres válogatott labdarúgót még egy évig szerződés kötötte a kínai Csangcsun Jatajhoz, a német élvonalbeli csapat azonban megvásárolta játékjogát, és a felek másfél plusz egyéves megállapodást kötöttek.
2016-01-05: Sport - :

Hétvégén kezdődik a rájátszás (Amerikai futball)

Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 17. és egyben utolsó fordulójában a New York Jets kikapott a Buffalo Bills otthonában, és az Indianapolis Coltshoz hasonlóan elbúcsúzott a rájátszástól, azonban biztosan ott lesz a playoffban a Pittsburgh Steelers és a Houston Texans: előbbi a Cleveland Bronws, utóbbi pedig a Jacksonville Jaguars alakulatát győzte le.