Élményt ajándékba

2008. május 15., csütörtök, Család

Mifelénk még kevesen ismerik az élményajándékot, pedig egy piackutató felmérése szerint sokan szívesen fogadnák, ha felejthetetlen élménnyel ajándékoznák meg őket. A felejthetetlen, de legalábbis különleges élményajándékok közé sorolhatók például az erotikus meglepetések, az extrém kalandok.

De legtöbben romantikára vágynak. Sokakat az tenne boldoggá, ha szerenáddal vagy egy eldugott helyen eltöltött piknikkel kedveskednének nekik. Mások olyan exkluzív élménynek örülnének, mint a helikopterezés, a hőlégballonos repülés. Kevesebben vágynak olyan élményajándékra, mint a tankvezetés, az agyaggalamb-lövészet vagy más hasonló tevékenység. Tavaly Magyarországon a legkeresettebb élményajándék mégis az agyaggalamb-lövészet volt, legalábbis a férfiak körében.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 981
szavazógép
2008-05-15: Család - Jártó Kocsis Edit:

Az önálló gondolkodás hiánya (Különös hiánybetegségek)

A kisgyerek merész tettei, ahogyan megszerez egy tárgyat, beszólásai, ahogy eltalálja a lényeget, arról tanúskodnak, hogy önállóan gondolkodik, minden mintát mellőz kezdetben, csak megfigyeléseire, ötleteire alapoz.
2008-05-15: Család - x:

Fájdalomcsillapítás halál ellen is

A műtétek előtti és utáni hatásos fájdalomcsillapító terápia jelentősen csökkentheti a betegek elhalálozási arányát. A fájdalomcsillapítók őse, a paracetamol százharminc évvel felfedezése után most boldog feltámadását ünnepli, és képes arra, hogy az operációk utáni akut fájdalmak kezelése során egyharmaddal csökkentse az ópiátok alkalmazását — közölték szaktekintélyek.