Az utca hangja

2008. május 16., péntek, Nyílttér

FÖLDES ALBERT, Zágon. A Háromszék április 25-i számában Damó Csaba a vízvezetési munkálatok kapcsán kérdi: a polgármesternek mindent szabad? Merthogy szerinte önkényesen jár el, ezért nem lesz folyó víz a mi utcánkban.

Ahol — a megjelentekkel ellentétben — nem csak idősek laknak, sőt, több a fiatalabb család, és éppen az egyik korosabb szomszéd nem akarja a vizet beköttetni, mert emiatt feltörik az utat. A nagyobbik valótlanság pedig Damó azon ígérete, hogy ingyen elintézi mindenkinek a víz bevezetését. Kérjük az ilyen kampányakciók mellőzését, mert nekem pl. semmi jót nem tesz ez a sok félremagyarázás.

L. L., Sepsiszentgyörgy. A könyvtár mögött, a nyugdíjasok önsegélyző pénztára alatt van egy garázs, előtte a zöld pázsiton naponta három-négy autót is megmosnak, húsz-harminc köbméter vizet is elhasználnak. Nálunk a tömbházban, ha elhasználok hat köbmétert, nyolcat számláznak ki. Vajon a kocsimosásra elhasznált vízmennyiséget ki fogja kifizetni?

KELEMEN ETELKA, Sepsiszentgyörgy. Olvasom a május 3-ai újságot, és nem hiszek a szememnek. Az áll a 7. oldalon az Anyák napja cím alatt, hogy: ,,A kereszténység elterjedésével az anyaszentegyház tisztelete került előtérbe, mivel ez adja az életet, és véd meg minden ártalomtól." Én úgy tudom, hogy Isten adja az életet, az enyémet Ő adta, és mindeddig megvédett minden ártalomtól, ami élőben vagy nyomtatásban jelentkezett.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 569
szavazógép
2008-05-16: Riport - Iochom István:

A feketehalmi börtön

A bűnmegelőzési program keretében Kézdivásárhely rendőrsége május 8-án a roma közösség képviselői és a Gábor Áron Műszaki Oktatási Központ tizennyolc évet betöltött végzős tanulói bevonásával rendhagyó akciót szervezett.
2008-05-16: Nyílttér - x:

Állandóság vagy változás?

Közel ezer kézdivásárhelyi választópolgár szavazott rám az RMDSZ által szervezett előválasztáson, ezzel biztosítva számomra a tanácstaglista 17. helyét, én azonban erről a helyezésről lemondtam, és kiléptem az RMDSZ-ből.