Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Népszavazással a bevándorlás megállítására

2016. szeptember 28., szerda, Kitekintő

A népszavazás az utolsó lehetőség a bevándorlás megállítására – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnap Hódmezővásárhelyen. Lázár János az alföldi városban szervezett utcafórumon hangsúlyozta, a kormány egyedül már gyönge ahhoz, hogy megállítsa ezt a folyamatot.

 

Hozzátette: Brüsszel egyedül a választói akarat előtt hajlik meg. A politikus arra biztatta hallgatóságát, próbálják meggyőzni a kétkedőket, hogy nem a kormányról, nem Orbán Viktorról, hanem saját jövőjükről döntenek október 2-án. A népszavazás hosszú évtizedekre határozhatja meg az ország sorsát, ha kevesen mennek el, és széthúzás lesz, nem tudjuk megállítani a bevándorlást. Először majd százakat, ezreket, végül akár százezreket telepíthetnek be Magyarországra – közölte a miniszter. Aki nem akar bevándorlást, annak nemmel kell szavaznia, aki azt akarja, hogy ebben az országban magyarok éljenek, nemmel kell szavaznia, aki meg akarja védeni a hazáját, nemmel kell szavaznia – szögezte le Lázár János.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 589
szavazógép
2016-09-28: Kitekintő - :

Clinton–Trump összecsapás (Amerikai Egyesült Államok)

A demokrata párti Hillary Clinton infrastrukturális beruházásokat, minimálbér-emelést, valamint a középosztály segítését, míg a republikánus Donald Trump a külföldre telepedett vállalkozások hazahozatalát, s ezzel sok-sok új munkahely teremtését ígérte hétfő este a két nagy amerikai politikai tömörülés elnökjelöltjének első televíziós vitájában, amelyen az amerikai sajtó első értékelései szerint Clinton szerepelt jobban.
2016-09-28: Belföld - :

Az RMDSZ megakadályozta

A képviselőház jogi szakbizottsága leszavazott egy újabb, a szociáldemokraták által kidolgozott nacionalista töltetű jogszabálytervezetet, mely kötelezővé tette volna a román himnusz lejátszását minden korosztály számára az országos szinten megszervezett sporteseményeken.