Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Horváth Anna mellett a Fidesz

2016. október 13., csütörtök, Kitekintő

A Fidesz szolidáris Horváth Anna kolozsvári alpolgármesterrel, és a leghatározottabban elítéli azt a „politikailag egyértelműen motiváltnak tűnő” eljárást, amelyet a román Korrupcióellenes Ügyészség indított ellene – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A magyarországi kormánypárti politikus szerint ez folytatása azoknak a szintén politikailag motivált és mára csúfosan megbukott eljárásoknak, amelyeket korábban a sepsiszentgyörgyi és a csíkszeredai polgármester ellen ugyanez a hatóság folytatott. Hozzátette, úgy tűnik, ezek az eljárások közvetlenül kötődnek a decemberben várható romániai választásokhoz. Gulyás Gergely kijelentette, a Fidesz szolidáris Horváth Annával és az RMDSZ-szel is, és úgy gondolják, hogy ez az eljárás is alaptalannak bizonyul majd. Hangsúlyozta: a politika eszköztárában tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy ügyészi eljárást kezdeményeznek egy nemzeti kisebbséghez tartozó politikai szereplővel szemben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 589
szavazógép
2016-10-13: Kitekintő - :

1956-ról Amerikában

1956 örök érvényű üzenete a bátorság és a hazaszeretet üzenete – hangsúlyozta Simicskó István magyar honvédelmi miniszter tegnap Washingtonban. A tárcavezető részt vett azon az egész napos konferencián, amelyet 1956: a szabadságharc, amely megváltoztatta a hidegháborút címmel rendeztek az amerikai Nemzetvédelmi Egyetemen.
2016-10-13: Világfigyelő - :

Bővül a francia gárda

Hivatalosan is megalakult a Nemzeti Gárda Franciaországban, amely a hadsereg, rendőrség és csendőrség megerősített önkéntes tartalékosait tömöríti ezentúl egybe.