KosárlabdaHetedik a Kós Károly ISK

2007. május 31., csütörtök, Sport
Az elmúlt héten Nagyváradon tartották meg az országos U14 (ifjúsági III.) kosárlabda-bajnokság döntőjét, amelyen részt vett Nemes Áron irányításával a sepsiszentgyörgyi Kós Károly ISK is.

A szerencse nem volt kegyes a háromszéki gárdához, hiszen a Nemes fiúk két korábbi döntőssel is egy csoportba kerültek. Így következett két egyértelmű vereség. A Târgovişte elleni meccset is elvesztette a Kós Károly ISK annak ellenére, hogy együttesünk mindvégig irányította a találkozót. A Piteşti elleni összecsapáson is remekül játszottak a szentgyörgyi fiúk, de három kitűnő negyed után sajnos, ezt a viadalt is elvesztette a megyeszékhelyi csapatunk.

A csoportmérkőzések eredményei: Nagyváradi Sportlíceum—Kós Károly ISK 81—60, Galaci Phoenix—Kós Károly ISK 59—32, MCM Târgovişte—Kós Károly ISK 54—51, Kós Károly ISK—Piteşti Sportlíceum 55—60.

Négy, zsinórban elvesztett mérkőzés után a Kós Károly ISK csak a 7. helyért szállhatott harcba, ellenfele pedig a Jászvásári Unirea volt. A szentgyörgyiek az utolsó meccsükön kitettek magukért, és fölényesen győztek a moldvai csapat ellen. A találkozó eredménye (7—8. helyért): Kós Károly ISK—Jászvásári Unirea 69—34. Az országos U14 kosárlabda-bajnokság döntőjében a Nagyváradi Sportlíceum és a Galaci Phoenix játszott, és a váradiak nyerték meg, 84—73-mal. A finálé végeredménye: 1. Nagyváradi Sportlíceum, 2. Galaci Phoenix, 3. Kolozsvári Dinamic, 4. Cernavodăi Axiopolis, 5. Piteşti Sportlíceum, 6. MCM Târgovişte, 7. Kós Károly ISK, 8. Jászvásári Unirea.

A Kós Károly ISK csapata: Salamon Csaba, Baczó Balázs, Semmel Ferenc, Sonda Arnold, Budai Hunor, Kálmán Hunor, Balog István, Marthi Dániel, Fekete Lehel, Kuti Nándor, Jakab Norbert és Nemes Áron (edző).

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 387
szavazógép
2007-05-31: Nemzet-nemzetiség - x:

Az igazság

Furcsa időket élünk. Furcsa és rossz időket. Azt mondja S. K. F. barátom, hogy neki is feltűnt, mennyi a leszegett fejű, mosolytalan ember az utcán. És, hogy ilyen időket már megéltünk a nem is oly távoli múltban, még a rendszerváltás előtt.
2007-05-31: Sport - Tibodi Ferenc:

Elkészült a végső program (Sportnapok)

Csupán egy nap választ el az első sepsiszentgyörgyi Sportnapok rajtjától. A rendezvény három napja alatt közel 50 sporteseményre kerül sor, a rendezők pedig 2—3000 résztevővel számolnak. Holnap délelőtt 10 órakor lesz a Sportnapok hivatalos megnyitója zászlófelvonással és egy jelképes futóversennyel.