Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

BirkózásBirkózó leányaink két olimpiai kvótája

2008. június 2., hétfő, Sport

A svédországi olimpiai kvalifikációs birkózóversenyen vettek részt az MSC birkózó hölgyei és edzőjük, Mátéfi Árpád. És tegyük hozzá mindjárt az elején, remek teljesítménnyel, hiszen ketten is megszerezték az olimpiai részvétel jogát. Először a Zsombolyáról igazolt, 48 kg-os Estera Dobre, majd másnap (vasárnap) a Kolozsvárról igazolt 55 kg-os Ana Pavel. Mindkettő a súlycsoportja döntőjébe jutott, ez pedig olimpiai kvótát is jelent, függetlenül attól, hogy a döntőben milyen eredményt érnek el.

Az atlantai olimpián volt először és utoljára az MSC-nek három versenyzője — Florin Ionescu, Ovidiu Olteanu és Stela Olteanu —, kettő viszont most lesz először Pekingben. Csodálatos teljesítmény, hogy ilyen hosszú és göröngyös kvalifikációs úton sikerült kiharcolni az olimpiai részvételt. Dicséri ez a leányok tehetségét, munkáját, kitartását és nem utolsósorban edzőjük szaktudását. Csak így tovább, birkózók!

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1066
szavazógép
2008-06-02: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Úgy mentél el, ahogy éltél, csendesen, szerényen.
Szerettél, és mi is nagyon szerettünk, panaszszó nélkül befelé könnyeztél.
Fájó szívvel és könnyes szemmel tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, férj, nagyapa, testvér, keresztapa, apatárs, sógor, barát, ismerős, a gidófalvi
DÉNES BÉLA
54 éves korában hosszú betegség után 2008. május 31-én elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait június 3-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a gidófalvi református temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szívünkben örökké élni fogsz.
A gyászoló család
539
2008-06-02: Sport - Áros Károly:

Benkő Zsolt ezüstérmes (Cselgáncs)

Az U 15-ös korosztály Konstancán megrendezett országos döntőjére négy sportolóval utazott Veres László tanár. A maroknyi hadból legjobban a +66 kg-osok szerepeltek. Benkő Zsolt ezüstérmet szerzett, Bartos Gyula pedig az előkelő hetedik helyen zárt.