Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

CselgáncsBenkő Zsolt ezüstérmes

2008. június 2., hétfő, Sport

Az U 15-ös korosztály Konstancán megrendezett országos döntőjére négy sportolóval utazott Veres László tanár. A maroknyi hadból legjobban a +66 kg-osok szerepeltek. Benkő Zsolt ezüstérmet szerzett, Bartos Gyula pedig az előkelő hetedik helyen zárt.

Veres László másik két tanítványa, az U17-es korosztályú Lukács Arnold (-66 kg) és Varga Norbert (-55 kg) a román válogatottal Szlovákia nemzetközi versenyén vett részt. Mindketten ezüstérmet szereztek.

Két verseny, három ezüstérem! Soha rosszabb hétvégéjük ne legyen cselgáncsozóinknak!

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1094
szavazógép
2008-06-02: Sport - Áros Károly:

Birkózó leányaink két olimpiai kvótája (Birkózás)

A svédországi olimpiai kvalifikációs birkózóversenyen vettek részt az MSC birkózó hölgyei és edzőjük, Mátéfi Árpád. És tegyük hozzá mindjárt az elején, remek teljesítménnyel, hiszen ketten is megszerezték az olimpiai részvétel jogát. Először a Zsombolyáról igazolt, 48 kg-os Estera Dobre, majd másnap (vasárnap) a Kolozsvárról igazolt 55 kg-os Ana Pavel. Mindkettő a súlycsoportja döntőjébe jutott, ez pedig olimpiai kvótát is jelent, függetlenül attól, hogy a döntőben milyen eredményt érnek el.
2008-06-02: Sport - Tibodi Ferenc:

Ötödik a Madison Travel (Kézilabda)

A sepsiszentgyörgyi Madison Travel HC az ötödik helyen fejezte be az ifi III-as országos kézilabda-bajnokság döntőjét, amelyet Suceaván rendeztek meg. A háromszéki alakulat legjobb játékosa — Albert Tóth László — nélkül utazott el a fináléra, s a következő eredményeket érte el: 20—28 a Suceavai LSP-vel, 26—31 a Temesvári Banatul LPS-vel, 33—28 a Vaslui-i LSP-vel és 38—27 az Egyedhalmi (Adjud) 3-as számú Iskolával.