Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KézilabdaÖtödik a Madison Travel

2008. június 2., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Madison Travel HC az ötödik helyen fejezte be az ifi III-as országos kézilabda-bajnokság döntőjét, amelyet Suceaván rendeztek meg. A háromszéki alakulat legjobb játékosa — Albert Tóth László — nélkül utazott el a fináléra, s a következő eredményeket érte el: 20—28 a Suceavai LSP-vel, 26—31 a Temesvári Banatul LPS-vel, 33—28 a Vaslui-i LSP-vel és 38—27 az Egyedhalmi (Adjud) 3-as számú Iskolával.

,,Nagy eredmény ez számunkra, hiszen több mint huszonöt éve nem volt fiúcsapatunk döntőben. Gratulálok a játékosoknak!" — nyilatkozta Vida Attila, az együttes egyik trénere. ,,Ilyen kis klubnak, mint a mienk, fontos ez az eredmény, mert újra lehet hallani városunk nevét kézilabdás körökben. Ezúttal szeretnem megköszönni támogatóinknak a segítséget, ez mindannyiunk győzelme" — állítja Viorel Bărbos, a Madison Travel másik edzője. A csapat: Szabó Lajos Tas, Robert Prundaru, Szőke Marius, Vlad Vrâncean, Geréb Szilárd, Ioan Ganea jr., Andrei Cornea, Adrian Coman, Simon Norbert, Robert Gociman. Edzők: Vida Attila, Viorel Bărbos.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1068
szavazógép
2008-06-02: Sport - Áros Károly:

Benkő Zsolt ezüstérmes (Cselgáncs)

Az U 15-ös korosztály Konstancán megrendezett országos döntőjére négy sportolóval utazott Veres László tanár. A maroknyi hadból legjobban a +66 kg-osok szerepeltek. Benkő Zsolt ezüstérmet szerzett, Bartos Gyula pedig az előkelő hetedik helyen zárt.
2008-06-02: Sport - x:

Meghívó

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége égisze alatt működő Testnevelés-Sporttanítás Alapítvány — röviden TEST — idén is megrendezi a Szent Anna-tónál június 17―19-én az Erdélyi Magyar Iskolák Nyári Testnevelés- és Sporttalálkozóját. A versenyszámok: sátorverés, főzőverseny (18-án délben), jelmezverseny (18-án este), terepfutás a tó körül (19-én).