Elhalálozás

2018. augusztus 8., szerda, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a málnási születésű sepsi­szentgyörgyi
FOGADÓS FERENC
46 éves korában hirtelen elhunyt.
Temetése 2018. ­augusztus 8-án, szerdán 13 órakor lesz a málnási temetőben.
A gyászoló család
4307192

Megemlékezés
Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk. Nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Fájó szívvel és szeretettel gondolunk a bardoci id. ALBERT ÁRPÁDRA halálának 4. év­fordulóján.
Szerető családja
20065
„A szeretet soha el nem fogy” (1 Kor. 3, 8)
Halálának 10. évfordulóján emlékezünk SZÉP ÖDÖN református lelkipásztorra, a szeretett férjre és édesapára. Áldott legyen az ötven esztendő és emlékei, amivel a Sors megajándékozott minket. Nyugalma legyen békés továbbra is.
Özvegye és fia
10942
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, de egy könnycsepp a szemünkben érted él, egy gyertya az asztalon érted ég. S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek a hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem felejtünk téged. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, TEGZŐ GYÖNGYIRE (szül. STEIGERWALD) halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló szerettei
4307196

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1737
szavazógép
2018-08-08: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Útlezárás Sepsiszentgyörgyön
Sepsiszentgyörgyön rajtol a XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny, a mai Kastély-etap idejére egy-egy negyedórára lezárják a forgalmat a város néhány utcájában.
2018-08-08: Magazin - :

Várostörténeti kiállítás Csíkszeredában (Kisebb léptékű Székelyföld-történet)

Hosszú évek tervezgetése, kutatómunkája, adatgyűjtése eredményeként az idei Csíkszeredai Városnapok egyik fénypontjaként a Csíki Székely Múzeumban múlt csütörtökön megnyílt az Útkereszteződésben című várostörténeti állandó kiállítás.