JogkorongÚjabb kézdivásárhelyi torna

2009. december 17., csütörtök, Sport
A hét végén újabb jégkorongtornának ad otthont a kézdivásárhelyi műjégpálya. Alig fejeződtek be az U14-es mérkőzések, máris következik az U12-es gyerekbajnokság 3. fordulója.

A program: pénteken Kisinyovi Dinamo—KSE-NMISK (11 óra), Gyergyószentmiklósi Progym—HC Felcsík (13 óra); szombaton KSE-NMISK—Progym (11 óra), Kisinyov—HC Felcsík (13 óra); vasárnap KSE-NMISK—HC Felcsík (11 óra), Progym—Kisinyov (13 óra). (nagy)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1868
szavazógép
2009-12-17: Sport - x:

Egy dobogós hely (Labdarúgás)

Félidejéhez érkezett az ifjúsági C- és D-bajnokság Brassó megyei csoportja.
2009-12-17: Sport - x:

Deák Zsombor az Aluta legjobbja (Atlétika)

A sepsiszentgyörgyi Aluta Sport Klub idei legjobb sportolójának választotta meg a triatlonista Deák Zsombort, aki 2009-ben több mint tíz országos és nemzetközi versenyen vett részt.