Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 16:45
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Játszótereket adtak át

2016. április 20., szerda, Faluvilág
A szerző felvétele
A szerző felvétele
Kézdiszentléleken szombaton, Kézdiszentkereszten pedig hétfőn adtak át ünnepélyes keretek között  parkot, illetve játszóteret.
A Perkő alatti nagyközségben a Porondon a Kászon-pataka szabályozásának köszönhetően lehetőség nyílt park kialakítására, ami az Angustia Egyesülettől nyert pályázati pénzből valósult meg. Itt nemcsak zöldövezetet, hanem játszóteret is létrehoztak. A kézdivásárhelyi Zarah Moden és a New Fashion készruhagyár három torna- és játszópark felszerelésével járult hozzá létesítéséhez, hivatalos átadási ünnepsége szombat délelőtt zajlott.
A Zöld Nap Egyesület mozgásos csapatjátékokra hívta a gyerekeket, a legügyesebbet egy gyümölcskosárral díjazták, a Pro Pectus Egyesület pedig kézműves-tevékenységekkel foglal­ta le a játékból kimaradókat. A gyár önkéntesei kifestették a kicsik arcát. Az új szabadidős létesítményt Pál Ferenc, az egyházközség római katolikus plébánosa áldotta meg.
Hétfő délután Kézdiszentkereszten a művelődési otthonnal szemben lévő kis parkban avatták fel a nyolcadik Fashion-parkot (fotó), amit Simon-Császár Antal igazgató adott át megőrzésre és karbantartásra Páll Endre polgármesternek. A községgazda a faluközösség nevében mondott köszönetet a nagylelkű adományért. Ezt követően a Trefán Leonárd-iskola tanulói rövid műsorral köszönték meg az ajándékot. A játszótérre Vatány Gábor plébános mondott áldást, majd a két gyár állandó partnerei, a kézdivásárhelyi Pro Pectus Egyesület és a KreaKids Stúdió munkatársai a jelen levő gyermekeknek különféle tevékenységeket szerveztek.
2016. április 20.
szerda 11:48
maria40
50 hozzászólás
Szep parkot alakitottak a szentleleki porondon , tagas rendezett a bejaratoknal tablak jelzik kutyakkal allatokkal be menni tilos, gyonyoru kornyezet a patak mellett .Hetfon Kezdiszentkeresztren is ott voltunk az unnepelyen,itten egy kisse elleg szukos a park ,persze mind a kett kozsegben a tricololor szin nem maradhatott el, az Angusztia egyesulettol megnyert csuzdacskakrol ,sok szulo panaszkodottl lehet gyonyoru szep a park ha tricolor hintacskak hatta mogott a falu szenypataka alatta folyik el, es kozben milyen szag, buz csapodik ki a jatszoterre a Kornyezetvedelem ezekre a dolgokra nem figyeloda, Pal Endre polgarmester ur,! csak ennyi beszelokeszseg tehetsege van papirra le kellett irjak a koszontobeszedjet , meg olvasni se tudta tokeletesen azt a par mondatott .! ((((

2016. április 20.
szerda 19:01
attila200
205 hozzászólás
Igy igaz maria 40 , viz, es szenyvizhalozat lett volna a megoldas a gyerekek meg valami fertozest kaphatnak a szennyes kibuzolgo patak medrebol , a polgarmester ur gyengen gazdalkodik mas kozsegekhez kepest ,elore kellene gondolkozni es azutan csinalni, a tegnap aszfaltoztunk holnap , holnaputan feltorjuk, milyen egy okos ember on .!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most