KézilabdaMegérkeztek a fradis lányok

2016. július 26., kedd, Sport

Vasárnap délután megérkezett Sepsiszentgyörgyre a Ferencváros TC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapat, amely csütörtökön este 7 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban játszik barátságos edzőmérkőzést a Brassói Korona együttesével. Mint arról már beszámoltunk, a magyarországi alakulat az őszi bajnokságra való felkészülési időszakából tölt egy hetet Háromszék fővárosában.

  • Fotó: Facebook/FTC Kézilabda
    Fotó: Facebook/FTC Kézilabda


Az Elek Gábor vezetőedző és Vérten Orsolya másodedző által irányított csapat hétfőn már túl esett két edzésen, hiszen a budapesti zöld-fehér mezes lányok délelőtt erőnléti, míg délután labdás tréningen vettek részt. A mai nap is az edzés jegyében zajlik, akárcsak a szerda délelőtt.
Holnap a magyar kézisek lazításképpen ellátogatnak a Szent Anna-tóhoz, majd vacsora után 19 órától a Bertis Pubban szurkolói estet tartanak, ahol a megyeszékhelyi Fradi-szurkolók megismerkedhetnek, elbeszélgethetnek kedvenceikkel. Csütörtök délelőtt újabb edzés vár a ferencvárosiakra, este a Brassói Koronával játszanak erőfelmérő meccset.
Az ese­mény szervezőitől tudjuk, hogy a 19 órakor kezdődő találkozóra a felnőtteknek 8, 14 éves korig 4 lej a beugró, kisgyerekeknek ingyenes. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1492
szavazógép
2016-07-26: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy
FINTA ETELKA
ny. óvónő
életének 84. évében szerető szíve megszűnt dobogni.
Temetése 2016. július 27-én délután 3 órakor lesz a kézdiszentléleki ravatalozóházból a helyi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
9422
2016-07-26: Sport - :

Froome megvédte címét (Kerékpározás)

A brit Chris Froome megvédte címét a 103. alkalommal megrendezett Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.