Elhalálozás

2016. szeptember 20., kedd, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a gyimesközéploki születésű sepsiszentgyörgyi,
TIMÁR ÉVA
(szül. MOLNÁR)
életének 64., özvegységének 36. évében elhunyt.
Temetése 2016. szeptember 21-én, szerdán 15 órától lesz a római katolikus temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család

4294714


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, anyós, testvér, keresztanya, sógorasszony és jó szomszéd, az árapataki születésű gidófalvi
özv. FERENCZ ISTVÁNNÉ
BERDE VILMA
életének 81., özvegységének 5. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2016. szeptember 21-én, szerdán 14 órakor lesz a gidófalvi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
és unokája, Csongor
4294701
„Ha lelkünkben lehull egy csillag, / Nyomában égő seb fakad, / De vérrubintok fényes útja / Örökre fáj a fény alatt.” (Wass Albert)
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy
NAGY ÁKOS
82 éves korában hosszú betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetési szertartás 2016. szeptember 20-án, kedden 15 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháznál.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával. Nyugalma felett őrködik soha el nem múló szeretetünk.
A gyászoló család
4294684


Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. GÁSZPOR LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4294715


Megemlékezés
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik GYÖRGY MAGDOLNA (szül. BITAI) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4294700
Emlékét örökre szívünkbe zárva, kegyelettel emlékezünk DĂRĂBĂNEANU HOREA laboratóriumi asszisztensre halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Szerettei
4294668
Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát csak az élők érzik. Emlékezünk a dálnoki származású sepsiszentgyörgyi SZÁSZ-KOVÁCS LAJOSRA, akit 20 éve kísértünk utolsó útjára. Özvegye, amíg él, őrzi emlékét.
Özvegye, lánya, veje, két unokája
és azok családja
4294672
Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él az, akit nagyon szerettek. Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, SURUGIU AGNETÁRA, aki hat hete távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyermekei és azok családja
4294677
Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szerettünk, és nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk MÁR AGNETÁRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése, emléke legyen áldott.
Élettársa, lányai, fiai, menye, veje, unokái
4294680
Fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi születésű id. SÁNTHA LAJOS MIKLÓSRA halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Szerettei – Székelyudvarhely
1783
Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt, énlaki születésű TÖRÖK FERENCRE.
Özvegye, két nevelt fia és családja
4294682
Eszembe jutnak az együtt töltött napok, látjuk minden mozdulatod. Nem is tudod, mennyire fáj a hiányod. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Ha most megkérdeznéd, mi a bajunk, annyit mondanánk, hiányzol nagyon. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára és apósra, CSEREI KÁLMÁNRA, aki ma 14 éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, lányai, vejei és unokái
4294683
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. GÁBOR JENŐRE, aki hat éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4294681
Szívünk mély fájdalmával és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az eresztevényi GAJDÓ FERENCNÉ GYÖNE ZSUZSANNÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4294688
Fájó szívvel emlékezünk testvérünkre, az énlaki származású TÖRÖK FERENCRE halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Szerető testvérei, Éva és Piroska
4294689
Szomorú szívvel emlékezünk SZILVÁSI DEZSŐRE halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Testvérei, Mancika
és Gyula
4294695
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1753
szavazógép
2016-09-20: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Klasszikus zenét a főtérre – fellép az ArteMiss
A Klasszikus zenét a főtérre sorozat tizenkettedik koncertjét a marosvásárhelyi Állami Filharmónia tagjaiból álló ArteMiss vonósnégyes adja ma este hét órától Sepsiszentgyörgy főterén. Műsoron W. A. Mozart-, Astor Piazzola-, Johannes Brahms-, Dmitrij Sosztakovics-, Franz Schubert-művek szerepelnek. Az ArteMiss vonósnégyest 2014-ben alapította Iszlai Kinga (I. hegedű), Szabó Szidónia (II. hegedű), Ana Maria Cocoară (brácsa) és Irina Caraghiaur (cselló).
2016-09-20: Sport - :

Kikapott a KSE és a Sepsi FC is (Teremlabdarúgás, I. liga)

Hétfőn mindkét háromszéki együttesünk hazai környezetben lépett pályára az élvonalbeli futsalbajnokság 3. fordulójában, s a nap végén két vereség volt a mérlegünk.