Az Apple iPhonje-jai

2007. július 4., szerda, Világfigyelő

A hatalmas vásárlói érdeklődést tükrözve órák alatt elkapkodták az Egyesült Államokban az Apple informatikai óriáscég mobiltelefon-modellje, az iPhone elsőként piacra dobott példányait.

Az amerikai nagyvárosokban sokan órákig álltak sorban az Apple vagy az AT and T mobilszolgáltató üzletei előtt, hogy a helyi idő szerint péntek estétől árusítani kezdett új készülék első vásárlói között lehessenek.

Technikai újdonság bevezetését idén még nem övezte ekkora várakozás az Egyesült Államokban, az elsőként piacra dobott készülékeket pedig ― mint Mark Siegel, az AT and T szóvivője elmondta ― órák alatt elkapkodták a vásárlók. Az eladott telefonok számát nem hozták nyilvánosságra.

A készülék gyártója azt reméli, hogy megváltoztatja majd a mobiltelefon-ágazatot. Az iPhone telefon web-böngészőt és zenelejátszót tartalmaz; számos amerikai technológiai guru szerint a ,,gyönyörű" készülék áttörés ezen a meglehetősen telített piacon.

Az első iPhone-tulajdonosok egy kis részének arcáról mindazonáltal lefagyott a mosoly, amikor gondjaik támadtak az új mobiltelefon üzembe helyezésével. Siegel elismerte, hogy egyeseknek voltak ilyen problémáik, mindazonáltal azt hangoztatta, hogy a nagy többség a vásárlást követően már perceken belül és fennakadások nélkül használni kezdte újszerű telefonját, a többi vásárló problémáját pedig fokozatosan megoldják.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4439
szavazógép
2007-07-04: Világfigyelő - x:

Bővül az autópálya Dalmáciában

A Zágráb—Split—Dubrovnik autópálya újabb, 37 kilométeres szakaszát adta át Ivo Sanader horvát miniszterelnök a dél-adriai kikötőváros, Split után Dugopoljénál.
2007-07-04: Világfigyelő - x:

Sültkrumpli-olajjal hajtott autók

Saját sült krumplijának sütőolaját használja a jövőben járművei hajtására a McDonald’s gyorsétteremlánc nagy-britanniai hálózata.