Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Az új tanácstól várjuk a megoldást

2008. június 20., péntek, Nyílttér

A Kovászna Megyei Út- és Hídépítő Rt. szakszervezete tisztelettel kéri a megyei tanács újonnan megválasztott tagjait és Tamás Sándor elnököt az önkormányzat kizárólagos tulajdonában levő vállalatnál kialakult munkakonfliktus sürgős megoldására abban a reményben, hogy az új testület és ennek feje sokkal tisztességesebben és megértőbben kezeli a térség és egyben cégünk gondjait is.

Követeléseink a következők:

— a részvényesi közgyűlés (AGA) megbízottjainak, a vezetőtanácsnak és a felügyelő (cenzori) bizottságnak azonnali leváltása összeférhetetlenség, csalások, az utóbbi három évben elkövetett egyéb visszaélések és törvényszegések miatt

— új megbízottak kinevezése a részvényesek közgyűlésébe a megyei tanács új összetétele szerint mindhárom politikai alakulatból

— új vezetőtanács kinevezése szigorúan az utászszakmában felkészült belső és külső személyekből

— új felügyelő bizottság kinevezése, mivel a jelenlegi nem végezte megfelelően a cég működésének törvényességére vonatkozó kötelezettségeit

— az ügyvezető vezetőség, az alegységek és irodavezetők versenyvizsga alapján történő kinevezése, a szakmai felkészültség és tapasztalat figyelembevételével.

Ahhoz, hogy az új vezetői szervek nagyon jó körülmények között kezdhessék munkájukat, szigorú pénzügyi-könyvelői és jogi ellenőrzést kérünk az elmúlt háromévi tevékenység minden oldalról való kivizsgálására.

Emlékeztetjük a megyei tanács újonnan választott elnökét, hogy választási kampányában ígéretet tett az alkalmazottakkal való mielőbbi találkozásra, valamint a felmerült gondok lehetőségek szerinti megoldására. Kérjük a gyors beavatkozást, és szorgalmazzuk ennek operativitását, a normális munkalégkör visszaállítását, továbbá az alkalmazottakat érő fenyegetések, bosszúállások, megtorlások vagy egyéb visszaélések beszüntetését.

Az Út és Híd Szakszervezet ügyvezető bizottsága

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 759
szavazógép
2008-06-20: Nyílttér - x:

Mindennapi szemetünk

Az Állomás negyedben, a Barátság sétányon szépülnek a tömbházak. Szigetelés-meszelés átvarázsolta a negyedünket. Tömbházaink szép külsőbe ,,öltöztek". Már több mint egy hónapja, hogy befejezték a munkálatokat a 4—5—6-os tömbházakon, de még mindig nem értek rá az illetékesek, hogy a munkálatokból származó hulladékot eltakarítsák.
2008-06-20: Nyílttér - x:

Nagy István polgármester ismét nem mond igazat (Visszajelzés)

A Háromszék június 13-i, pénteki számában Farkas Réka Kampányösszetűzés Köpecen című cikkében számolt be Nagy István sajtótájékoztatójáról. Az akkori jelölt egyik állítása szerint Havelka Ferenc az én baróti képviselői irodám vezetője lenne.