VisszajelzésNagy István polgármester ismét nem mond igazat

2008. június 20., péntek, Nyílttér

A Háromszék június 13-i, pénteki számában Farkas Réka Kampányösszetűzés Köpecen című cikkében számolt be Nagy István sajtótájékoztatójáról. Az akkori jelölt egyik állítása szerint Havelka Ferenc az én baróti képviselői irodám vezetője lenne.

Büntetőjogi felelősségem tudatában állítom, hogy Havelka Ferenc az én képviselői irodámnak sem nem vezetője, sem nem alkalmazottja, még csak nem is munkatársa. A baróti irodám vezetőjét Ilyés Piroskának hívják, gondolom, könnyű megkülönböztetni egymástól a két személyt.

Márton Árpád képviselő

Szerk. megj.: Márton Árpádnak, mint mindig, most is igaza van, Havelca Ferenc — aki nem újságírói minőségében kampányolt Erdővidéken — valójában Németh Csaba RMDSZ-szenátor baróti irodavezetője. Nagy István félreértésére az adhatott okot, hogy mindkét alkalmazott egyazon helyiségben dolgozik.

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 693
szavazógép
2008-06-20: Nyílttér - x:

Az új tanácstól várjuk a megoldást

A Kovászna Megyei Út- és Hídépítő Rt. szakszervezete tisztelettel kéri a megyei tanács újonnan megválasztott tagjait és Tamás Sándor elnököt az önkormányzat kizárólagos tulajdonában levő vállalatnál kialakult munkakonfliktus sürgős megoldására abban a reményben, hogy az új testület és ennek feje sokkal tisztességesebben és megértőbben kezeli a térség és egyben cégünk gondjait is.
2008-06-20: Közélet - Szekeres Attila:

Megalakult a városi tanács, beiktatták a polgármestert Kovásznán

György Ervin kormánymegbízott jelenlétében hivatalosan megalakult a kovásznai helyi tanács tegnap délelőtt a városi művelődési házban. Az ülésen hozzátartozók, meghívottak vettek részt, de tiszteletét tette a megyei rendőrfőkapitány, helyettese, s a helyi rendőrparancsnok is. A tanácstagok letették a hivatali esküt.