Megállnál egy szóra?

2007. július 5., csütörtök, Család
Búcsúsorok

,,Nem bírtam tovább, bocsáss meg."

Én sem bírtam tovább, aztán találkoztam Veled — pedig már a halálhoz elégséges nyugtatót gyűjtöttem. — Te közeli terveidről beszéltél, én alig figyeltem Rád. Csak utolsó szavaidra, ez egy kérdés volt: ,,...akkor hát eljössz? Mind ott leszünk." A labdacsok már megsárgultak az éjjeliszekrényem fiókjában...

Kamaszkor

Miért tettél piercinget a nyelvedre? Van ennek valami értelme, jelentősége? Én enni sem tudnék így. Természetellenes.

Ó, egy éve már ott van! És Te csak most vetted észre? Csak ennyire vagyok fontos Neked? Egyébként is, Te miért gyűrögeted a fülcimpádat? Idegesítő és természetellenes!

Gyógyszerek

Egy halom gyógyszer. Mert felleltároztak: cukros vagyok, magas a vérnyomásom, fájnak az ízületeim, és gyakran van fejfájásom. Most végre megvettem A belgyógyászat alapjai című testes könyvet. Azt hiszem a tünetek és a leírtak alapján, hogy vastagbélrákom van. De nem mondom el az orvosnak, s másnak se, úgysem hinnék. Jó lesz készülődni!

Tehetség

Remek gyermek a fiam, osztályelső, s képzeld: mégsem őt jelölte a tanára matekversenyre. No jó, abból csak kilencese van, de egyébként abból is remekel. De hát Tibi az oszinak az unokaöccse, no persze... s kérdem én: az mitől tízes? A fiam oldotta meg a múltkor a háziját! Az az igazság, aki a tűz mellett ül, jobban melegszik...

(pa)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-05: Család - x:

Nyári nyalánkságok cseresznyéből, meggyből

A cseresznye és a meggy mélyvörösre érett, roppanós szemeit a legjobb frissen, nyersen lakmározni. Megfelelnek minden kívánalomnak, amit a korszerű táplálkozás támaszt a gyümölcsökkel szemben. Rostjaik gyengédek, tápértékük magas.
2007-07-05: Család - x:

Hogyan használjuk agyunkat?

A komoly tudás fejlett tanulási technikákat igényel. Egy átlagos felnőtt agyának csupán tíz százalékát használja, képzeljük csak el, mi mindenhez érthetnénk megfelelő elsajátítási módszerek segítségével.