MotokrosszMagyarországi verseny

2007. július 5., csütörtök, Sport

A hét végén a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián Magyarországon vendégeskedik, ahol indul a szomszédos ország motokrosszbajnokságának hatodik futamán, amelyet Dédestapolcsányon rendeznek meg. Az elmúlt hét végén kis motorosunk a hazai küzdelemsorozat besztercei állomását egy első (50 cm3-s géposztály) és egy harmadik (65 cm3-es kategória) helyezéssel zárta. Július 14—15-én újabb román bajnokira kerül sor, s a sepsiszentgyörgyi motokrosszosok Ciolpani-ba látogatnak, ahol országunk legjobb versenyzői újra harcba szálnak a futamgyőzelemért és a nyertesnek járó bajnoki pontokért. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-05: Sport - x:

Falunapok fogathajtó versennyel

Ha Bodoki Napok, akkor fogathajtó verseny. Ez idén sem lesz másképp, hiszen a hét végén negyedik alkalommal rendezik meg a Bodoki Napokat, amelynek keretében sor kerül a IV. Megyeközi Lovastalálkozóra. A program: szombat: 10.00 óra benevezés a fogathajtó versenyre, 10.30 munkalószemle (mének, kancák és egy-három éves csikók), 12.00 díjkiosztás, 15.30 a versenyen részt vevő fogatok felvonulása a településen, 16.00 akadályhajtás, 17.30 vadászhajtás, 19.00 lovas-show (egyes, kettes, négyes, póni-, valamint szamárfogatok); vasárnap: díjhajtás.
2007-07-05: Sport - x:

Továbbjutást ért a perui döntetlen (Labdarúgás)

Két döntetlent hozott a labdarúgó Copa Americán az A-csoport utolsó fordulója: Peru Bolíviával, Uruguay pedig a házigazda és csoportgyőztes Venezuelával osztozott a pontokon.