LabdarúgásNegyedik vb-jére készülhet az ausztrál focilegenda

2018. március 7., szerda, Sport

Negyedik világbajnokságára készülhet a 38 éves Tim Cahill, aki bekerült az ausztrál labdarúgó-válogatott előzetes vb-keretébe.

  • Fotó: Fernando Bizerra Jr./EPA
    Fotó: Fernando Bizerra Jr./EPA

Bert van Marwijk szövetségi kapitány kedden tette közzé 29 fős névsorát az oroszországi vb felvezető mérkőzéseire, és a listán az angol másodosztálybeli Mill­wall csatára – aki klubjában ritkán jut szóhoz – is szerepel. Cahill volt a 2006-os németországi tornán az ausztrál válogatott történetének első vb-gólszerzője. A januárban érkezett holland szakvezető négy újoncot hívott be a keretbe. Az ausztrálok március 23-án Norvégiával találkoznak Oslóban, majd négy nappal később Kolumbiával játszanak Londonban felkészülési meccset. A június 14-én kezdődő vb-n az együttes Franciaországgal, Dániával és Peruval csap össze a C-csoportban.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2018-03-07: Sport - :

Hatszáz doppingellenőrzés (Paralimpia, 2018 )

A pénteken kezdődő téli paralimpián 600 doppingtesztet végeznek el, ami több, mint a részt vevő versenyzők száma.
2018-03-07: Sport - :

A brit parlament szerint Wiggins doppingolt (Kerékpározás)

Egy brit parlamenti jelentés szerint az ötszörös olimpiai bajnok kerékpáros, Sir Bradley Wiggins arra használt fel egy engedélyezett teljesítményfokozó szert, hogy megnyerje a 2012-es francia körversenyt.