Hamarosan indul a jegyárusítás a Reflexre

2018. április 5., csütörtök, Közélet

A május 4–16. között Sepsiszentgyörgyön megrendezendő Reflex nemzetközi színházi fesztivál előadásaira április 10-től lehet majd jegyeket vásárolni.

A Tamási Áron Színház által szervezett negyedik kiadás túlmutat a társadalmi reflexiókon, és olyan alkotásokra koncentrál, amelyek a színház magasabb (vagy mélyebb), láthatatlan dimenzióival kommunikálnak, túllépve etnikai, nemzeti, szociális és politikai szférákon. A Reflex 4 programsorozatába így olyan meghívott alkotóműhelyek kerültek be, mint a spanyol Juan Manuel Fernández Montoya, „Farruquito”, a németországi SheShe Pop, a brit-német Gob Squad társulat, a szlovén Kranji Prešeren Színház/Potolyi Városi Színház, a lengyel Song of the Goat Színház, a magyarországi Örkény István Színház, a Katona József Színház/MASZK/FÜGE/Orlai Produkciós Iroda és a Hodworks, a romániai Piatra Neamț-i Tineretului Színház és a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Az idei fesztivál egyik fő célkitűzése, hogy a minőségi műsorkínálat szélesebb közönségréteghez jusson el. Ennek megfelelően egy előadást akár több alkalommal is lejátszanak. Ennek ellenére érdemes időben jegyet váltani, hiszen ezek csak személyesen vagy online vásárolhatóak meg.

Idén is hirdet Mecénás bérletet a fesztivál. A támogatói bérletet vásárló nézők megerősíthetik a fesztivállal vállalt értékközösséget. A meglévő és jövőbeni mecénások Szabó Krisztinával vehetik fel a kapcsolatot a 0726 083 338-as telefonszámon.

Szakmai jegyekre a kérelmeket a színház titkárságán, Erdély Ágnesnél lehet előjegyeztetni április 8-án éjfélig az office@tasz.ro címen. Ebben a kedvezményben igazoltan színházi szakmabeliek részesülhetnek. A fesztivál vezetősége a rendelkezésre álló helyek bizonyos százalékát tartja fenn erre a célra.

A jegyek értékesítése április 10-től (kedd) indul a Tamási Áron Színház jegypénztáránál, a Kulturális Szervezőirodában. Hétfőtől-csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 10-14 óra között várja a vásárlókat a jegyiroda, előzetes foglalásra nincs lehetőség. Teljes értékű jegyeket online a www.biletmaster.ro oldalon lehet vásárolni.

Bővebb információk az előadásokról az április 5-től induló www.reflexfest.ro weboldalon.

*A szervezők fenntartják a műsorváltozás jogát!

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2039
szavazógép
2018-04-05: Emlékezet - Jancsó Árpád:

Jancsó Gábor, aki életét a kollégiumnak szentelte (Régi iskolaigazgatók)

Nagy érvágást jelentett a Magyar Királyi Állami Polgári Leányiskola történetében Málik József, a tanoda alapítójának 1901. március 11-én bekövetkezett halála.
2018-04-05: Család - :

Nem ártalmas a kerékpározás

A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuális egészségét – állapította meg egy új tanulmány. Korábban úgy vélték, a kerékpározás negatívan hat a férfiak szexuális és húgyúti egészségére. A kutatók szerint az előnyök számosabbak a hátrányoknál, a kerékpáros munkába járás például felére csökkenti a rák kockázatát.