Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. november 9., péntek, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága jó édesapánk, a tordaszentlászlói születésű sepsiszentgyörgyi
TAMÁS-DOMBI JÁNOS
életének 78., özvegységének 15. évében elhunyt.
Temetése 2018. november 10-én, szombaton 13 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól a régi temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Lányai és veje
4308799

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy édesapánk,
IMBREA ANDREI
86 éves korában elhunyt.
Temetése 2018. november 10-én, szombaton 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4308813


Megszűnt dobogni egy szerető, féltő szív. A test, mely oltalmazott s szeretettel simogatott, most örökre megpihen. Nemcsak a legodaadóbb férjet és legdrágább édesapát veszítettük el, hanem a legtisztább emberi lelket is szabad útra bocsátottuk.
A nagyajtai születésű sepsiszentgyörgyi
POZNA TIVADAR
életének 75., házasságának 51. évében türelemmel viselt betegsége után 2018. november 7-én elhunyt.
Temetése 2018. november 10-én, szombaton 15 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóház melletti kopjafás temetőkertben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Szeretett hozzátartozói
4308825

Részvét
A Puskás Tivadar Szakközépiskola munkaközössége őszinte részvétét és együttérzését fejezi ki a gyászoló családnak volt kollégájuk, VASS LEVENTE LAJOS tanár elhunyta miatt érzett fájdalmukban.
4308822


A sepsiszentgyörgyi Narciselor 36-os Lakóbizottság vezetősége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak VASS LEVENTE LAJOS elhunyta alkalmából.
171290


A sepsiszentgyörgyi Liliacului 35-ös Lakóbizottság vezetősége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak VASS LEVENTE LAJOS elhunyta alkalmából.
171291


Mély megrendüléssel értesültünk VASS
LEVENTE elhunytáról. Vigasztalást kívánunk a gyászoló családnak.
A Frohlich család, Sepsiszentgyörgy, Budapest
H. N.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak VASS LEVENTE elvesztéséért. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
A Váradi József I. D osztályának szülői közössége és tanítója
4132/b

Köszönet
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, a sepsiszentgyörgyi GRYGA LUDOVIC temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4308803

Megemlékezés
Kegyelettel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó édesanyára, feleségre, testvérre, sógornőre, keresztmamára és kománéra, a dálnoki születésű sepsiszentgyörgyi BARDOCZ TIBORNÉ SZABÓ SÁRÁRA halálának 6. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes a nagybaconi temetőben.
Szerettei
667


Minden évben eljön az a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a 10 éve elhunyt alsórákosi születésű sepsiszentgyörgyi PÁL JÓZSEFRE. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4308797


Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Fájó szívvel emlékezünk BODOR KLÁRÁRA (szül. NAGY) halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló négy gyermeke és azok családja
4308816


Egy szál gyertya, mely lassan végigég, egy élet, mely percek alatt véget ért. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MOLNÁR MATILDRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre.
A gyászoló család
4308823


Az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük az emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni születésű ifj. KÖPE MIHÁLYRA halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Özvegye és fia
4308820


Fájó szívvel emlékezünk a székelytamásfalvi
id. VASZI LAJOSNÉ
BUJDOSÓ ERZSÉBETRE halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
A gyászoló család
4308810


Örök hiányát érezve, szeretetét szívünkbe zárva emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BRÎNZĂ JOLÁNRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára.
A gyászoló család
4308824


„Istenem, súgd meg neki halkan, lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam! Álmomban keressen meg engem, még egyszer hadd lássam, hadd öleljem! Nem szólnék róla, hogy mélyen gyötör a bánat, csak hadd lássam még egyszer drága édesanyámat! Hadd legyen nekem ez a legszebb álmom, súgd meg neki halkan, hogy nagyon szeretem és én minden nap várom!” Fájó szívvel emlékezem 2018. november 9-én a kovásznai BARTHA OLGÁRA halálának második évfordulóján.
Bánatos lánya
20114


Fájó szívvel emlékezünk a barátosi KATÓ SÁNDORRA halálának első évfordulóján.
Testvére és családja
20116


Fájó szívvel emlékezünk halálának első évfordulóján a drága jó férjre, dolgos kezű édesapára, nagytatára, apósra, testvérre, KISS ZOLTÁNRA, akit 85 éves korában, 2017. november 10-én kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékére. A megemlékezés 2018. november 10-én, vasárnap lesz a sepsikőröspataki református templomban. Nyugodjék békében.
A gyászoló család
4308780


Virágerdő sűrűjében pihen egy szív csendesen, rég nem dobban családjáért, messze vitted, Istenem. Álmainkban találkozunk, lelked vár ránk odafent, ha uralkodik a hit, békesség és szeretet, telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek, mi örökké szeretünk és nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk a rétyi id. ZOLTÁNI ÁRPÁDRA halálának 9. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4308806

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 300
szavazógép
2018-11-08: Belföld - :

Hírsaláta

NEM KAPKODJÁK EL. A közlekedési tárca nemrég ismerte be, hogy a Román Vasúttársaság  nem rendelkezik elegendő vasúti kocsival ahhoz, hogy problémamentes utaztatást biztosítson, s a tulajdonában levő 1200 kocsiból márciusban 400 műszaki okok miatt üzemképtelen, most azonban megérkezett a várva várt jó hír.
2018-11-09: Sport - :

A Román Kupa-címvédő otthonában játszanak (Labdarúgás)

A Sepsi OSK ma 21 órától a kupagyőztes Craiova vendégeként lép pályára a Ion Oblemenco Stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának nyitómérkőzésén.