Diószegi László a legjobb klubvezető 2018-ban

2018. december 4., kedd, Sport
A Romániai Újságírók Sport Klubja hétfő este huszadik alkalommal rendezte meg a Román Labdarúgás Gáláját, ahol Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa a legjobb klubvezetőnek járó elismerésben részesült.
  • Fotó: Szigyártó Szabolcs
    Fotó: Szigyártó Szabolcs
A 2018-ban elért eredmények alapján díjazták a labdarúgás legjobbjait és a futballéletben tevékenykedő személyeket. Az év edzője díjra a marosvásárhelyi Bölöni László, a belga Royal Antwerp trénere is jelölést kapott, a legjobb klubvezetők között Dănuţ Coman (Astra Giurgiu) és Iuliu Mureşan (Kolozsvári CFR) mellett Diószegi László neve is megjelent.
A Sepsi OSK tulajdonosáé lett az elismerés, a díjátadón pedig szerényen nyilatkozva elmondta, mikor kicsi volt, nagyon sokat futballozott. Sajnos csak a negyedosztályig jutott, de vezetőként az élvonalban közel került a felsőházi rájátszáshoz. „Köszönöm szépen ezt a díjat, nagy megtiszteltetés átvenni. Az eredmény nem teljesen az én érdemem, elsősorban Eugen Neagoe edzőnek és stábjának, valamint a Sepsi OSK játékosainak és a munkatársaimnak, nem utolsósorban a klub gyönyörű szurkolótáborának szeretném ajánlani, hiszen nélkülük nem jutottunk volna idáig” – fogalmazott a 46 éves tulajdonos.
Díjazottak:
* legjobb játékos: Răzvan Marin (Standard Liegé)
* legjobb edző: Dan Petrescu (Kujcsou Hengfeng Zicseng)
* legjobb kapus: Ionuţ Andrei Radu (Genoa)
* legjobb védő: Nicuşor Bancu (Craiova)
* legjobb középpályás: Dennis Man (FCSB)
* legjobb csatár: Alexandru Mitriţă (Craiova)
* legjobb fiatal játékos: Olimpiu Moruţan (FCSB)
* legjobb idegenlégiós: Bogdan Planić (FCSB)
* legjobb klubvezető: Diószegi László (Sepsi OSK)
* legjobb játékvezető: Radu Petrescu
* legjobb női labdarúgó: Teodora Măluță (Kolozsvári Olimpia)
* legjobb teremlabdarúgó: Savio Valadares (Temesvári Informatica)
* legjobb tehetség: Alex Cicâldău (Viitorul/Craiova)
* Ilie Balaci-díj: Alexandru Mitriță (Craiova)
* a legkiválóbb eredmény: a 21 év alatti válogatott kijutása az Eb-re
* a legjobb kommentátor: Dan Ștefănescu. (miska)
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 371
szavazógép
2018-12-04: Világfigyelő - :

Hamis információkat terjesztenek (Kárpátalja)

Kárpátalján nincs hadiállapot, így teljesen alaptalanok azok a közösségi oldalakon és telefonon terjesztett híresztelések, miszerint hadgyakorlatra hívnák be a megye 18 és 60 év közötti férfilakosságát – jelentette ki Jaroszlav Halasz, Kárpátalja humanitárius ügyekért felelős helyettes kormányzója tegnap Ungváron.
2018-12-05: Közélet - Hecser László:

Leégett egy miklósvári ház

A miklósvári Elek család rengeteg munkájának kézzelfogható eredménye és ezernyi emléke veszett oda, miután szombat éjjel tűz ütött ki, s pusztította el alig néhány óra alatt otthonukat. Nem lesz könnyű újrakezdeniük, de Elek Barnának mégis van ereje mosolyogni: igaz, hogy mindenük odaveszett, de felesége, lánya, édesapja és ő maga is sértetlenül átvészelték a bajt, tavaszig valahogy csak kihúzzák, aztán építkezni fognak. A Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki fiókja hamarosan gyűjtésbe kezd érdekükben. Aki Elek Barnának személyesen nyújtana segítő jobbot, megteheti, felveheti vele a kapcsolatot a 0745 958 084-os telefonszámon.