Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Többletet találtak a Schweighofernél

2018. december 8., szombat, Közélet

A könyvelésben szereplő adatokhoz képest több mint 500 köbméter gömbfa különbözetet találtak egy csütörtöki ellenőrzés során egy faipari kereskedelmi társaság lerakatában – közölte tegnap a rendőrség.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

A 171 ezer lej értékű fenyőfát lefoglalták, a céget 10 ezer lejre bírságolták. A rendőrség cégnevet nem közölt, de információink szerint a Holzindustrie Schweighofer rétyi fűrészüzeméről van szó. Az Observatorul de Covasna érdeklődésére a cég úgy érvelt, a különbség abból adódik, hogy a telephelyen korszerűbb eszközökkel mérik a fát, mint a beszállítók. Megjegyezzük, a rendőrség közleménye szerint a különbség több mint félezer, pontosan 513 köbméter. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1115
szavazógép
2018-12-08: Közélet - Mózes László:

Fotók a természetről

Pál Antal és néhai Péter Hajnal Margit tájfotóit mutatják be azon a közös kiállításon, amely szerda este nyílt meg a sepsiszentgyörgyi Köntés Galéria emeleti termében. A Csillogás című tárlatot Hlavathy Károly, a Mohos Fotóklub elnöke nyitotta meg.
2018-12-09: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Kéménytüzes hétvége

Fél nap alatt két alkalommal is tüzet okoztak a kémények Háromszéken, a hét végén Csernátonból és Sepsiszentgyörgyről is riasztották a tűzoltókat.