SugásfürdőNyitva a nagy pálya

2019. január 8., kedd, Közélet
A sízők és hódeszkások nagy örömére megnyitották a nagyobbik sípályát is Sugásfürdőn, így nemcsak hosszabbat lehet ereszkedni, hanem lerövidül a sorbaállási idő is, mert a közönség megoszlik a két felvonó között.
A héten még vakáció van, a síliftek reggel kilenctől este kilencig üzemelnek. Mivel a parkolás Sugásfürdőn is egyre nagyobb gond, érdemes a városi busszal kimenni: Sepsiszentgyörgyről délelőtt 10 órakor, délután pedig 16 órakor indul egy-egy járat, visszafelé három-három óra után, azaz 13 és 19 órakor indul a busz. A sípályák állapotát élőben a város szabadidős létesítményeit működtető Sepsi Rekreatív honlapján (rekreativ.club), illetve honlapunkon is elérhető webkamerákon lehet követni. (demeter)
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen következményekkel jár a Nyugati Szövetség létrehozása?

eredmények
szavazatok száma 406
szavazógép
2019-01-08: Közélet - Bokor Gábor:

Nyílik a sípálya (Kovászna)

Ma délután három órakor nyílik meg a közönség előtt a kovásznai Lőrincz Zsigmond Sípálya. Egyelőre a négyszáz méter hosszú, kék jelzésű pályán lehet sízni, ha az időjárási körülmények kedvezőek maradnak, hétvégén már teljes hosszában használható lesz a pálya.
2019-01-08: Jegyzet - Mózes László:

A székely és a hidegecske (Tollraforgó)

Természetellenes hideg telepedett e meggyötört országra – zengedezik e napokban következetesen a hírtelevíziók, jókora csodálkozást keltve azokban, akik tisztában vannak azzal, hogy január elején nem rendellenes, inkább csak megszokott, ha tisztességes mínuszokat mutat a hőmérő.