Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Lemondott az ideiglenes főügyész

2019. január 8., kedd, Belföld

A korrupcióellenes ügyészség ideiglenes vezetője, Anca Jurma, a Legfelső Bírói Tanács ügyészi osztályának küldött levelében bejelentette, hogy nem kívánja folytatni az intézmény igazgatását – közölte Tudorel Toader igazságügyi miniszter.

  • Fotó: Octav Ganea
    Fotó: Octav Ganea

A kérdésre, miszerint új vezetője lesz-e a korrupcióellenes ügyészségnek, Toader elmondta, hogy nincs más megoldás; a Legfelső Bírói Tanács ügyészi szakosztálya valószínűleg jövő csütörtökön találkozik, hogy döntsön ez ügyben. Mint tudott, az államfő ez idáig még senkit nem talált megfelelőnek arra, hogy átvegye Kövesi helyét.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2019-01-08: Belföld - :

Nem olcsó az EU-elnökség

Az Európai Unió (EU) Tanácsának soros elnökségét ellátó Románia felkészült egy esetleges megállapodás nélküli brexitre is, de reméli, hogy nem kerül sor erre – nyilatkozta tegnap George Ciamba európai ügyekért felelős miniszter.
2019-01-08: Sport - :

Húszéves támadó csatlakozott a piros-fehérekhez (Labdarúgás)

A Sepsi OSK hétfő este közleményben erősítette meg a napok óta a sportsajtóban keringő hírt, miszerint csatlakozik a csapathoz Nicolae Carnat. A 20 éves labdarúgó jobb- és balszélsőként, valamint középcsatárként is bevethető.