Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. január 31., csütörtök, Elhalálozás

„Csillagúton, fények között járva, / Nem gondolva rossz földi viszályra, / Akarom, hogy legyél örök boldog lélek, / Az égiektől szívből csupán ennyit kérek.”
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett testvérünk,
LUPUJ ANNAMÁRIA
életének 44. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. február 1-jén, pénteken 13 ­órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól a régi temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4180/b

Elhalálozás
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, édesanya, nagymama, testvér, kereszt­anya, rokon, szomszéd és jó ismerős,
özv. ILLYÉS ETELKA
64 éves korában hosszú betegség után 2019. január 29-én visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2019. január 31-én 14 órakor lesz a kálnoki ravatalozóháztól az unitárius temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310122


Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, rokon,
özv. TIMÁR MIKLÓS,
a volt textilgyári fúvószenekar karmestere
türelemmel viselt, hosszú betegség után életének 83. évében elhunyt.
Szeretett halottunktól 2019. február 1-jén, pénteken 15 órakor veszünk végső búcsút a sepsiszentgyörgyi katolikus temető ravatalozójában.
Emléke szívünkben él.
Gyermekei: Benő Marika
és Timár Zoltán, valamint
a gyászoló család
4310123


Megemlékezés
Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. A búcsúszó, amit már nem tudtál kimondani, elmaradt, de fájó emléked örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk az egerpataki ifj. CZIRA SÁNDORRA halálának 10. évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
857


A papolci temetőben pihen egy szív csendesen, rég nem dobban családjáért, messze vitted, Istenem. Szerető férj voltál, drága édesapa, bánatos családodnak őrangyala. Nem integetsz többé elfáradt kezeddel, nem dobog már értünk jóságos szíved. A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt, elmentél, de gondolatban örökké velünk maradsz. Ma egy éve kísértük utolsó útjára a papolci
id. NAGY KÁLMÁNT. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos családja
20129


„Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagytam emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre.”
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi
KOVÁCS IRMÁRA
(szül. BODOLA), aki hat hónapja távozott szerettei köréből. Áldott legyen a hely, ahol örök álmát alussza. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
855


Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Fájó szívvel emlékezünk a ma egy éve elhunyt sepsiszentgyörgyi ­BAGOLY ANDRÁSRA, akinek emléke szívünkben örökké élni fog. Csak az hal meg, akit elfelejtenek. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4309976


Nem múlnak el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak el az évek. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kézdiszentléleki születésű sepsiszentgyörgyi HOSSZÚ VINCÉRE halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, Lenke, leánya, Csilla
4310100


Örök hiányát érezve, szeretetét és áldott emlékét szívünkbe zárva, fájó szívvel emlékezünk a bodoki születésű sepsiszentgyörgyi
PÁL JÁNOSRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4310119

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 703
szavazógép
2019-01-31: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

Színház
TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A magyar társulat Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél (Molnár Ferenc Az üvegcipő című drámája alapján) című előadását ma és vasárnap 19 órától a nagyteremben láthatja a közönség. Írta és rendezte: Radu Afrim. Helyet igényelni, jegyet váltani a központi jegyirodában lehet, valamint az előadás napján egy órával a kezdés előtt.
2019-01-31: Sport - :

Kommandói téli rali tizenkettedszer (Autósport)

Ha év eleje van, és ha bőségesen van hó Kommandón, akkor téli ralinak ad otthont Háromszék legmagasabban fekvő települése. Ez idén sem lesz másképp, hiszen péntektől vasárnapig a sepsiszentgyörgyi Auto Crono szervezésében kerül sor a hagyományos és nagy érdeklődésnek örvendő viadal tizenkettedik kiírására.