Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KüzdősportJól kezdték az évet az MSC harcosai

2019. február 7., csütörtök, Sport

Jól kezdték az évet a Sepsiszentgyörgyi MSC harcosai, miután összesen huszonnégy érmet – tizenhét arany, négy ezüst és három bronz – nyertek az elmúlt hétvégén Brassóban megtartott önvédelmi Román Kupán. A municípiumi sportklub húsz versenyzővel vett részt a megmérettetésen.

A Román Harcművészeti Szövetség égisze alatt megszervezett kupaversenyen 35 hazai klub színeiben több mint 800 sportoló lépett tatamira, akik kilenc különböző harcművészeti stílust képviseltek. A Sepsiszentgyörgyi MSC sportolói dzsiu-dzsicuban, ezen belül küzdelemben, valamint földharcban (ne-waza) kamatoztatták tudásukat és gyűjtötték az érmeket.

Aranyéremmel zárta a Román Kupa viadalát Vlad Lașcu, Vasilică Bejenaru, Andreea Crețu, Fazakas Dániel, Brianna Lungu, Adrian Stănciuleasa, Vlad Andronic, Radu Boieru, Laurențiu Țifrea, Radu Dorobanț, Robert Ilieș, Electra Gărăiacu, Eirini Hadji­panayiotou, Veronica Oltean, Ovidiu Onișoru, Gabriel Munteanu és Daniel Mocanu; a dobogó második fokára állhatott fel Adrian Stănciuleasa, Daniel Mocanu, Alexandru Bigiu és Flavius Niță, míg Cristina Lazăr, Vlad Andronic és Fazakas Dániel nyakábra bronz­érem került. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 916
szavazógép
2019-02-07: Sport - :

Gőzerővel készülnek a tavaszi idényre (Labdarúgás, III. liga)

A Kézdivásárhelyi SE harmadosztályú labdarúgócsapata már javában készül a tavaszi idényre, a  futballisták túl vannak egy intenzív edzőtáborozáson, és már több felkészülési mérkőzést is lejátszottak a formába lendülés érdekében. A téli szünetben az együttes keretében nem történt számottevő változás. Egy játékos távozott, viszont kölcsönbe érkezett a Sepsi OSK fiatal csatára, Veress Zsombor és visszatért Eduard Oprea.
2019-02-07: Sport - :

Háromszék Kupa nyolcadszor (Teremlabdarúgás)

Három ország harminckét férficsapata és nyolc női együttese vesz részt a VIII. Háromszék Kupa teremlabdarúgó-tornán. A Sepsi ’08 Egyesület február 9-én és 10-én a Szabó Kati Sportcsarnokban, a Vadász utcai sportteremben és a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola tornatermében szervezi meg az eseményt, amely Kovászna megye, Székelyföld és Erdély egyik legszínvonalasabb viadala.