Valentin-napi kedvességKígyót nevezhet el az exéről

2019. február 7., csütörtök, Magazin

Egy ausztrál állatkert úgy gondolta, kicsit feldobja a Valentin-napi ajándékozási lehetőségeket, és kitalált egy játékot. A játék nyertese elnevezhet egy veszélyes kígyót a volt feleségéről, barátnőjéről, vagyis az exéről.

Az nyer, aki a legjobban meg tudja indokolni, miért is érdemes, hogy egy hüllő viselje az egykori társ nevét. Az állatkert leleményességét bizonyítja, hogy azoknak, akik részt akarnak venni a játékban, egy dollár „nevezési díjat” kell fizetni, ebből a nem mindennapi ötletből tehát valamennyi bevétele is lesz az állatkertnek. Az nyer, aki a legmeggyőzőbben tudja leírni, ecsetelni, miért is érdemli meg a kígyó, hogy volt párja nevét viselje. A verseny február 13-ig tart. Az ötlet nem számít újdonságnak, az USA-ban ugyanis csótányt lehet elnevezni az exről. (Origo.hu)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1224
szavazógép
2019-02-07: Magazin - :

Fiatalabb a nők agya a férfiakénál

A nők agya mintegy három évvel fiatalabb a férfiakénál – mutatták ki a Washington Egyetem kutatói, akik szerint ez magyarázatot adhat arra, hogy miért marad hosszabb ideig frissebb a nők agya, mint a férfiaké.
2019-02-07: Magazin - :

Csak a 100 éven felüliek cigizhetnek (Hawaii)

Százéves korra emelnék a legálisan dohányzók alsó korhatárát Hawaiin, ám az elektromos cigaretták használatára, a dohányrágásra és a szivarozásra nem terjedne ki a korlátozás.