Egy színész bukásaEgyetlen mondattal tette tönkre karrierjét Neeson

2019. február 8., péntek, Magazin

Liam Neesonnek nem lett volna más dolga, mint promózni az új filmjét, a Dermesztő hajszát, melyben a 66 éves sztár bosszúszomjas igazságosztóként osztja a pofonokat. Történt azonban, hogy a The Independent magazinnak adott interjúja közben valamilyen oknál fogva elmesélt egy olyan történetet magáról, melyet negyven éve titokban tartott, s amelynek a feledés homályába kellett volna vesznie. Ezt valószínűleg már a színész is tudja.

Liam a bosszúval kapcsolatban hozta fel egy közeli nőismerőse tragédiáját, akit egy fekete bőrű férfi erőszakolt meg. A színész pedig nem akarta tehetetlennek érezni magát, így esténként feszítővassal a kabátja alatt sétálgatott, és azt várta, hogy egy afroamerikai férfi belé kössön, és megölhesse.

Szerencsétlenségére másnap reggel a Good Morning Amerika műsorába volt hivatalos filmje kapcsán, ahol természetesen szembe került saját mondataival, azonban nem sikerült kimagyaráznia magát. „Nem vagyok rasszista! Ha az ismerősöm azt mondta volna, hogy ír, brit, skót vagy litván volt a támadója, ugyanígy reagáltam volna”. A színész egyébként már első alkalommal is kiemelte, mennyire szégyelli a gondolatait, és hogy ez valaha is eszébe jutott, de így hatott rá a tragédia, sokként érte.

Így azonban vélhetően ez a hollywoodi nagyágyú bukásának a története is, hiszen filmjének premierjét megtartották ugyan, a vörös szőnyeges bevonulást azonban már nem. Nem tudni, hogy meddig tart még ki a színész sajtósa és menedzsere, de talán nem sok minden marad Neesonből, amit össze lehet majd kapargatni a botrány elcsendesülése után. (Hirado.hu)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1423
szavazógép
2019-02-08: Magazin - :

Idén nem lesz házigazdája az Oscar-gálának

Az amerikai ABC televízió bejelentette, hogy idén egyáltalán nem lesz ceremóniamestere, házigazdája az Oscar-díjátadónak.
2019-02-08: Nyílttér - :

Az utca hangja

CHERCIU GYÖRGY, Sepsiszentgyörgy. Egy igen fájdalmas történetre kívánom felhívni a figyelmet. 2016-ban a törvényszék előtti gyalogátjárón elgázolták a feleségemet és az unokámat.