Folytatódik A Simpson család

2019. február 9., szombat, Magazin

Újabb két évad készül a legendás animációs sorozatból, A Simpson családból, amely már most a filmtörténelem leghosszabb ideje futó főműsoridős tévésorozata.

Az amerikai Fox tévétársaság szerdán jelentette be, hogy megrendelte a 31. és a 32. évadot is a rajzfilmsorozatból, amely így összesen 713 epizódból fog állni – írja a Los Angeles Times internetes oldala.

A sorozat készítője, Matt Groe­ning a Timesnak adott múlt havi interjújában elmondta, hogy még mindig szereti csinálni a szériát, és több története is van, amelyet még el akar mondani.

A Simpson család a 2018 áprilisában sugárzott 636. epizóddal nyerte el a leghosszabb ideje futó főműsoridős tévésorozat címét. Simpsonék a Gunsmoke című vadnyugati széria 635 részes csúcsát döntötték meg, azt a sorozatot 1955 és 1975 között vetítették az amerikai tévék.

Az 1989-es premier óta Simpsonék világhírűvé váltak. Homer és Marge, valamint gyerekeik, Bart, Lisa és Maggie Spring­fieldben zajló története nemcsak tartós, hanem többszörösen elismert is. A sorozat mostanáig 33 Emmy-díjat kapott, a 2012-es A Simpson család – Maggie az óvodában című rövidfilmet pedig Oscar-díjra jelölték az animációs rövidfilmek kategóriájában. A családnak csillaga is van a hollywoodi Hírességek sétányán.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1219
szavazógép
2019-02-09: Magazin - :

Eredetinek bizonyult egy hamisnak hitt Van Gogh-kép

Egy amszterdami múzeum szakértői Van Gogh munkájaként azonosítottak egy festményt, amelyről korábban már több Van Gogh-szakértő is az állapította meg, hogy nem a holland mester munkája. Az elmúlt harminc évben ez a tizenötödik alkotás, amelyet utólag vettek fel Van Gogh elismert művei közé.
2019-02-09: Magazin - :

Hetven év után kértek bocsánatot George Orwelltől

Bocsánatot kért George Orwelltől a British Council, amiért hetven éve elutasította az angol író, újságíró egyik gasztronómiai tanulmányát.