Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hó eleji rendőrségi mérleg

2019. február 9., szombat, Közélet

Február első hat napján 132 esethez szálltak ki a Kovászna megyei rendőrség munkatársai, ezek közül hatvanat a 112-es sürgősségi hívószámon jelentettek be. Ezeken kívül 50 ellenőrzést végeztek.

Összesen 410 szabálysértést észleltek, az azokra kirótt bírságok összértéke meghaladja a 165 ezer lejt. Ugyanakkor különböző bűncselekmények elkövetése közben tetten értek 13 személyt, felfüggesztettek 21 gépjárművezetői jogosítványt és 9 forgalmi engedélyt. A közlekedésrendészet tájékoztatása szerint a megyében nem történt halállal vagy súlyos sérüléssel járó baleset. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 923
szavazógép
2019-02-09: Közélet - Iochom István:

A volt hadapródiskola felújítására pályáznak (Rendkívüli tanácsülés Kézdivásárhelyen)

Rendkívüli ülésre hívták össze tegnap a kézdivásárhelyi városatyákat. Az összejövetelt az indokolta, hogy a volt hadapródiskola felújításáról szóló európai uniós pályázattal kapcsolatosan kiegészítő iratcsomót kell hétfőn Gyulafehérváron benyújtani – mondotta Bokor Tibor.
2019-02-09: Közélet - Iochom István:

Kisállatok lepték el sportcsarnokot (Kézdivásárhely)

Idén a kézdivásárhelyi Columba Kisállattenyésztők Egyesülete a házigazdája a székelyföldi galamb-, szárnyas- és kisállattenyésztők ötödik kiállításának. A sportcsarnokban tegnaptól vasárnapig kilencven kézdivásárhelyi, sepsiszentgyörgyi, csíkszeredai és székelyudvarhelyi kisállattartó ezerszáz példánya kerül közszemlére, amiből 500 galamb, 350 nyúl, 250 pedig szárnyas.