Elhalálozás

2019. február 14., csütörtök, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a mikóújfalusi
TÁLA ANTAL
életének 80. évében hosszas betegség után elhunyt.
Temetése 2019. február 14-én, csütörtökön 13 órakor lesz a helyi ravatalozóból.
A gyászoló család
4310358

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama és dédnagymama, a kézdivásárhelyi születésű kovásznai
özv. SINKA JÁNOSNÉ
szül. INCZE IRÉN
életének 95. évében csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. február 15-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kovásznai temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
du.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
FARKAS GYULA
68 éves korában rövid betegség után elhunyt.
Temetése 2019. február 14-én, csütörtökön 13 órakor lesz a középajtai családi háztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310344


Fájó szívvel tudatjuk, hogy
BALÁZS FERENC
volt bútorgyári
alkalmazott
életének 75. évében rövid betegség után vissza­adta lelkét az Úrnak.
Temetése 2019. február 15-én, pénteken 13 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4310351


Részvét
A Sugás Áruház munkaközössége együttérzését és részvétét fejezi ki Vasile Mihaela Rodicának, a sepsiszentgyörgyi Unicredit-bankfiók igazgatójának férje elhunytakor.
177


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id.
SZABÓ-SZEKERES
FERENC temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4310343


Megemlékezés
Isten akaratába belenyugodva emlékezünk az illyefalvi id. KUTI GYULÁRA halálának hatodik évfordulóján. Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig emlékezünk. „Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Köszönetet mondunk mindazoknak, akik sírjára virágot helyeztek.
Rá emlékezik ­özvegye, fia, menye
és két ­unokája
4310362


Némán tűrted a kínok útját, erős voltál, nem panaszkodtál. Hervadtál, mint a vázában a rózsa, szívünkben a nagy űr tátong azóta. Nem haltál meg, itt vagy velünk, napról napra emlegetünk. Fájdalommal emlékezünk a maksai ZÖLDE ILONÁRA halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
869


2018. február 14-én távozott el közülünk FINYÁK MARIKA. Egy éve. Nehéz nélküled. A jó Isten adjon neked békés nyugalmat,
pihenést.
Szerettei
4310307


Egy könnycsepp szemünkben érte él, egy gyertya az asztalon érte ég, egy fénykép, mely őrzi emlékét, egy út, mely elvitte életét. A bánat, a fájdalom örökre megmarad. Mindig velünk lesz, az idő bárhogy is halad. Kegyelettel emlékezünk a baróti DEÁK ­ANTALRA, aki egy éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke szívünkben
örökké élni fog.
Gyászoló családja
20177


Meggyötört lelkem csupa könny és bánat, a tavasz nélküled sivár lesz és árva. Megszakad a szívem, mert örökre elmentél, kedves mosolyod nem ragyog rám többé. De te a szívemben élsz mindörökké. Drága Magdikám, BODOR JULIANNA, nagyon hiányzol. Nyugodjál csendesen.
Rózsika, a te Tótid
4310329


Egy pillanat, és mindennek vége, olyan gyorsan távoztál a végtelenségbe. Marad a bánat szívünkben, de emléked elkísér egész életünkben. Fájó szívvel emlékezünk a gidófalvi id. KÖLCZE ANDRÁSRA, aki öt éve távozott közülünk. Soha nem feledjük.
Szerettei
4310334


Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, hiába próbáltunk. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni id. SZABÓ GÁBORRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4310346


Fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi MIKLÓS JENŐRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Édesanyja, testvére, Ibolya, unokahúga, Ida és azok családja
4310352

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 46
szavazógép
2019-02-14: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

Házasság heti rendezvények Háromszéken
Idén a mottó: Randevú egy életen át.
SEPSISZENTGYÖRGY. A programok helyszíne az unitárius templom tanácsterme; a részvétel díjtalan, a rendezvény ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak.
2019-02-14: Sport - :

Ötödikek a kézdivásárhelyi lányok (Asztalitenisz)

Az elmúlt hét végén Buzăuban zajlott le az ifjúsági II-es asztaliteniszezők országos csapatbajnoksága, ahol 28 lány-, illetve 29 fiú együttes mérte össze tudását és felkészültségét. A mezőnyben ott voltak a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK pingpongozói (három fiú- és egy lányalakulat), és közülük a Mike Boróka, Téglás Andrea, Oláh Kriszta és Farkas Yvett összeállítású együttes az ötödik helyen zárt.