Elhalálozás

2019. február 28., csütörtök, Elhalálozás

Részvét
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kollégánknak,
Erdőközi Zoltán Csabának
és családjának édesapja ­elhunyta alkalmából.
A Mikes Kelemen
Elméleti Líceum igazgatósága
és ­munkaközössége
4310567

Megemlékezés
Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk a vargyasi
ifj. SZŐCS MIKLÓSRA ­halálának hatodik év­fordulóján. Nyugodjon ­békében.
Özvegye és gyermekei
890


Múlnak az évek egymás után sorban, de a szívünkben a szeretet nem múlik el soha. Ezernyi emlék, mely nyomot hagyott bennünk, sok millió szó, melyet felidézve könnyes lesz a szemünk. Fájó szívvel emlékezünk az árkosi
id. VÁNCSA MÓZES
volt vőfélyre halálának
40. évfordulóján.
Amíg élünk, soha nem
feledjük.
Szerettei
4310511


Az élet csendesen megy tovább, de emléked elkísér egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk id. TAMÁS JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
4310517


Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt sepsiszentgyörgyi id. TÉGLÁS JÓZSEFRE (Dodó). Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310553


Örök hiányát érezve, szeretetét és áldott emlékét szívünkbe zárva emlékezünk a drága jó édesanyára, a bikfalvi ­KOVÁCS ETELKÁRA halálának 12. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4310557

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 195
szavazógép
2019-02-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

Lakossági fórum Sepsiszentgyörgyön
A GAL Sepsi Egyesület a héten lakosságifórum-sorozatot szervez Sepsiszentgyörgy három leromlott városi övezetében, amelyre meghívják az érdeklődőket. A nyilvános tanácskozások célja – melyeken jelen lesz Tóth-Birtan Csaba alpolgármester, egyesületi elnök is – a Szépmező (ZUM 3), a Csíki negyed (ZUM 2) és az Őrkő (ZUM 1) lakosságának tájékoztatása a helyi fejlesztési tervbe foglalt intézkedéscsomag tartalmáról és a fejlesztések várható hatásairól. Az Őrkői lakossági fórum (ZUM 1) ma 16 órától kezdődik a Néri Szent Fülöp Multifunkcionális Központban (Váradi József utca 92. szám).
2019-02-28: História - :

Feltárják a segesvári csatateret

Együttműködési megállapodást írt alá a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) és a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeuma a segesvári csatatér régészeti feltárására kedden Budapesten.