Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Visszadobták a vádiratot

2019. március 15., péntek, Belföld

A marosvásárhelyi táblabíróság tegnapi végzésében jogerősen visszaküldte a korrupcióellenes ügyészségnek azt a vádiratot, amelyet a vádhatóság a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium törvénytelennek vélt 2014-es megalapítása ügyében állított össze Tamási Zsolt iskolaigazgató és Ștefan Someșan volt Maros megyei főtanfelügyelő ellen.

  • Fotó: barankovics.hu
    Fotó: barankovics.hu

A bírói testület elutasította az ügyészség két korábbi végzés elleni fellebbezését. Érvényben hagyta azt a 2017 decemberében kimondott ítéletet, amellyel a megyei törvényszék megsemmisítette a vádirat egy részét, és érvényben hagyta azt a döntést is, amellyel 2018 októberében a törvényszék visszaküldte az ügyet a vádhatóságnak.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 502
szavazógép
2019-03-15: Belföld - :

Az RMDSZ-re mutogat az EMNP (Ep-választások)

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) sajnálattal állapította meg, hogy az RMDSZ válasz nélkül hagyta a kisebb erdélyi magyar pártok által szorgalmazott választási koalíció létrehozását. Az alakulat szerint kizárólag a szövetség vezetőségének a felelőssége lesz, ha nem sikerül átlépniük az ötszázalékos küszöböt az európai parlamenti választásokon.
2019-03-15: Belföld - :

Magyarellenes listavezető a liberálisoknál

A magyarellenesség miatt többször megbírságolt Rareș Bogdan televíziós műsorvezetőt jelölte listavezetőnek a Nemzeti Liberális Párt (NLP) a május 26-i európai parlamenti választásokra. A műsorvezető, elmondása szerint, azért vállalta a jelöltséget, mert azt akarja, hogy története során először az NLP végezzen első helyen a választásokon.