Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Terrorista bűncselekmény?

2019. március 20., szerda, Világfigyelő

Komoly jelek utalnak arra a holland rendőrség tegnapi bejelentése szerint, hogy az előző napi, három halottal járó lövöldözés egy utrechti villamoson, terrorista indíttatásból elkövetett támadás volt.

A nyomozást végző hatóságok közölték: a feltételezést erősíti az elkövetés módja, valamint egy levél feljegyzései, amelyet a gyanúsított bérelt autójában találtak. Egyelőre sok a kérdés és a feltételezés az indítékot illetően, ezért más lehetséges motivációt sem zárnak ki – mondták. Az utrechti ügyészség szerint ugyanakkor családi okok miatt is történhetett a lövöldözés. A vizsgáltatok folytatódnak. Az autóban talált idegen nyelvű szövegben nagy betűkkel Allah neve szerepelt. A hollandiai városban hétfő délelőtt elkövetett támadásnak a három halott mellett öt sebesültje is van. A támadót, a 37 éves, török származású Gökmen Tanist őrizetbe vették.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 582
szavazógép
2019-03-20: Világfigyelő - :

Véget ért a vita a sárga mellényesek követeléseiről

Több mint nyolc órán át tartó maratoni vitaesttel ért véget keddre virradóra a francia kormány- és elitellenes sárga mellényes tüntetők követeléseiről az Emmanuel Macron államfő által meghirdetett nagy nemzeti vita.
2019-03-20: Világfigyelő - :

Az MKP kitart a Fidesz mellett

A felvidéki Magyar Közösség Pártja (MKP) elutasít minden olyan javaslatot, amely arra irányul, hogy kizárják a Fideszt az Európai Néppártból (EPP) vagy felfüggesszék a tagságát – tudatta a felvidéki magyar párt tegnapi sajtóközleményében.