Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Brazíliát a NATO-ba!

2019. március 20., szerda, Világfigyelő

Lehetséges NATO-tagországként említette Brazíliát Donald Trump amerikai elnök Jaír Bolsonaro brazil elnökkel a Fehér Ház Rózsakertjében tegnap közösen tartott sajtóértekezletén.

Az amerikai elnök dicsérte a tavaly megválasztott brazil elnököt, leszögezve, hogy várhatóan „fantasztikus munkakapcsolat” alakul ki majd közöttük. Sok tekintetben hasonlóan gondolkodnak – tette hozzá Trump. Jaír Bolsonaro köszönetet mondott Donald Trumpnak azért, hogy támogatja Brazília felvételi kérelmét a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetbe (OECD).

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 579
szavazógép
2019-03-20: Világfigyelő - :

Az MKP kitart a Fidesz mellett

A felvidéki Magyar Közösség Pártja (MKP) elutasít minden olyan javaslatot, amely arra irányul, hogy kizárják a Fideszt az Európai Néppártból (EPP) vagy felfüggesszék a tagságát – tudatta a felvidéki magyar párt tegnapi sajtóközleményében.
2019-03-20: Máról holnapra - Mózes László:

Nem csak magyar ügy

Noha huszonkilenc esztendő telt el a marosvásárhelyi Fekete március óta, az erdélyi magyar közösség sorsát továbbra is befolyásolja, alakítja az akkori tragédia. Az 1990. március 19-én és 20-án történt szörnyűségeket, tömeges traumát részben feledteti az idő, a vasvillák, botok, fejszék okozta sebek ugyan gyógyulóban, ám a véres magyar–román konfliktus következményei megváltoztathatatlanok.