Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Rövid tiltakozás

2019. március 22., péntek, Belföld

A tegnapi egyeztetéseken a kormány ígéretet tett arra, hogy jövő heti ülésén elfogadja a kalóztevékenység visszaszorítását célzó törvénymódosításokat tartalmazó sürgősségi rendeletet, így a Romániai Engedélyezett Fuvarozók és Szállítók Szövetségének (COTAR) tegnapi fővárosi tiltakozása már 11 óra 45 perckor véget ért, holott eredeti terveik szerint 15 óráig tartott volna.

A városi utasszállítás alternatív szolgáltatói (Uber, Taxify) viszont azt kérik, hogy – egy, az EU-tagállamokéhoz hasonló törvényi keret megszületéséig – a kormány halassza el a beígért sürgősségi rendelet meghozatalát, amely korlátozná vagy ellehetetlenítené az alternatív városi személyfuvarozók tevékenységét.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?






eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2019-03-22: Belföld - :

Fej fej mellett

Az INSCOP közvélemény-kutató intézet legújabb felmérése szerint az EP-választáson a Szociáldemokrata Pártra (SZDP) szavaznának a legnagyobb, 26,9 százalékos arányban, de közel akkora a Nemzeti Liberális Párt támogatottsága is (26,3 százalék).
2019-03-22: Belföld - :

Közzétett előtörténet

A gépjármű-nyilvántartási hivatal tegnap elindított egy új online szolgáltatást honlapján, amelynek segítségével a használt gépkocsikat vásárolni kívánó személyek megkaphatják az őket érdeklő autó előtörténetét, feltéve, ha az szerepel a nyilvántartásban.