Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Közzétett előtörténet

2019. március 22., péntek, Belföld

A gépjármű-nyilvántartási hivatal tegnap elindított egy új online szolgáltatást honlapján, amelynek segítségével a használt gépkocsikat vásárolni kívánó személyek megkaphatják az őket érdeklő autó előtörténetét, feltéve, ha az szerepel a nyilvántartásban.

  • Fotó: blog.autovit.ro
    Fotó: blog.autovit.ro

A hivatal által kiadott sajtóközlemény értelmében az érdeklődőknek a www.rarom.ro honlapon a gépjármű-előtörténet (Istoric vehicul) alkalmazásnál meg kell adniuk egy e-mail-címet, ahová az adatokat szeretnék kapni, illetve az őket érdeklő gépkocsi alvázának számát. Az applikáció egy kódot generál, amelyet elküld a megadott e-mail-címre, és a kód érvényesítése után elküldi az adatokat is: például hány kilométert futott, érvényesen van-e bejegyezve, érvényes-e a műszaki vizsgája és milyen technikai paraméterekkel rendelkezik. A hivatal a gépjárművásárlókat kívánja támogatni az új szolgáltatással, hogy azok a valós adatok ismeretében dönthessenek valamely jármű megvétele mellett. A későbbiekben bővítenék a lekérhető adatok körét, többek között a gépjármű károsodására, szervizelésére vonatkozó adatokkal. Mivel ez utóbbiak nem a hivatal adatai, lehetséges, hogy fizetni kell majd értük – mutat rá a közlemény.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2019-03-22: Belföld - :

Rövid tiltakozás

A tegnapi egyeztetéseken a kormány ígéretet tett arra, hogy jövő heti ülésén elfogadja a kalóztevékenység visszaszorítását célzó törvénymódosításokat tartalmazó sürgősségi rendeletet, így a Romániai Engedélyezett Fuvarozók és Szállítók Szövetségének (COTAR) tegnapi fővárosi tiltakozása már 11 óra 45 perckor véget ért, holott eredeti terveik szerint 15 óráig tartott volna.
2019-03-22: Belföld - :

Hírsaláta

EGY IGAZI MINISZTER. Bekeményített Răzvan Cuc szállítási miniszter: szőnyegre hívja az egyik autópálya-építő cég vezetőségét. No, nem azért, mert lassan haladnak a munkával, hanem mert a görög Aktor cég nem fizeti időben a román alvállalkozóit, pedig ő naprakészen megkapta a jussát.