Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Befejezik a József Attila utcát

2019. április 8., hétfő, Közélet

Többévi halasztás után sor kerül a József Attila utca külső részének közművesítésére is: a sepsiszentgyörgyi tanács elfogadta a munkálatok műszaki-gazdasági mutatóit, így nemsokára meghirdeti a tervezést és a kivitelezést is az önkormányzat.

A Csorgó utcától az előpataki úton levő várostábláig terjedő szakaszról, illetve a Bordás Panzió körüli kisebb leágazásokról van szó, ahol esővíz-elvezető rendszert és szennycsatorna-vezetéket fognak kiépíteni a meglévő hálózat bővítéseként. A József Attila utca végét újra fogják aszfaltozni (az egészet egyelőre nem, noha eléggé megviselt már a járda és az úttest is). A szennycsatorna-vezetékre való csatlakozás már a lakók feladata lesz.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 595
szavazógép
2019-04-08: Közélet - Iochom István:

Felső-háromszéki kórusfesztivál huszonötödször

Kórusmuzsikától lesz hangos a kantai templom a hétvégén! – így adták hírül a közösségi hálón a Kézdivásárhely-kantai római katolikus plébánia és a Pro Cantus Egyesület közös szervezésében megrendezett huszonötödik felső-háromszéki kórusfesztivált, és valóban így is történt.
2019-04-08: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Két körforgalom lesz az Arénánál

A biztonságos közlekedés érdekében két új körforgalmat is épít Sepsiszentgyörgy önkormányzata a város Csíkszereda felőli kijáratánál: egyet a Sepsi Aréna, egyet pedig az új focipálya-komplexum előtt. Így könnyebb és veszélytelenebb lesz be- és kihajtani is – közölte Tóth-Birtan Csaba alpolgármester azon a rendkívüli tanácsülésen, amelyen az övezeti városrendezési tervet fogadták el.