Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Egyik sem tetszett

2019. április 11., csütörtök, Belföld

Újrakezdi az igazságügyi minisztérium a legfőbb ügyész kiválasztását célzó eljárást – közölte tegnap Tudorel Toader tárcavezető, aki azt követően döntött így, hogy az első kiírásra jelentkező négy pályázó mindegyikét elutasította a tegnapi meghallgatás után.

Az eljárás eleve problémásan indult, a négy jelentkező – a tisztséget jelenleg betöltő Augustin Lazăr, valamint Marian Drilea, Gabrie­la Scutea és Daniel Horodnicea­nu – közül ugyanis hárman hiányos dossziét nyújtottak be, de lehetőséget kaptak arra, hogy pótolják a hiányzó dokumentumokat, így végül mind­annyiuk jelentkezését elfogadták. A tegnapi meghallgatások sem voltak zökkenőmentesek, több ízben is szóváltás alakult ki a jelöltek és a miniszter között.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 443
szavazógép
2019-04-11: Belföld - :

Drágul az élet

A burgonya ára márciusban 26,33 százalékkal nőtt az év kezdetéhez képest, a zöldségeké és zöldségeket tartalmazó konzerveké 20,6, a déligyümölcsöké 10,28 százalékkal – derül ki az Országos Statisztikai Intézet tegnap közzétett adataiból.
2019-04-11: Belföld - :

Még miniszter marad

Létszámhiány miatt másodszor is elhalasztotta tegnap a szenátus plénuma az ellenzéki alakulatok által Tudorel Toader igazságügyi miniszter ellen benyújtott egyszerű indítvány vitáját, illetve az ezzel kapcsolatos szavazást.