Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Sportolóink a hétvégén

2019. május 11., szombat, Sport

DZSIUDZSICU. A sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok ma és holnap ad otthont az U18, U21 és felnőtt korosztályú dzsiu­dzsicu országos bajnokságnak. A verse­nyen – amelyre ingyenes a belépés – háromszéki sportolók is érdekeltek lesznek.

  • Három szőnyegen zajlik a bukaresti birkózóverseny
    Három szőnyegen zajlik a bukaresti birkózóverseny

BIRKÓZÁS. Pénteken kezdődött és vasárnap délben ér véget Bukarestben a nemzetközi Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici Emléktorna, amelyen a Sepsiszentgyörgyi MSC birkózói közül Nichifor Levente (65 kg) és Mircea Păduraru (48 kg) is részt vesz. A kadét korosztály számára kiírt viadalon 23 országból több mint 400 versenyző lép szőnyegre. Hajrá, Szentgyörgy!

CSELGÁNCS. Ezen a hétvégén sem pihennek a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK dzsudokái, akik ma a határ menti Borsban vendégszerepelnek, és a cselgáncs Olimpikus Kupán (2007–2008-as és 2009–2010-es korcsoport) mérettetik meg magukat. A Veres László irányította háromszéki különítmény hét sportolót számlál. Sok sikert, céhes városbeliek!

ASZTALITENISZ. A napokban Temesváron zajlik a 11–12 éves gyermekek egyéni országos bajnoksága, amelyen mindkét háromszéki pingpongklub képviselteti magát. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK tíz, míg a megyeszékhelyi Sepsi ISK hét asztaliteniszezője küzd meg a bajnoki érmekért.

KOSÁRLABDA. A bajnoki címvédő Sepsi-SIC tegnap este 66–54 arányban győzte le a Szatmárnémeti VSK együttesét a 2018–2019-es női kosárlabda Nemzeti Liga döntőjének első mérkőzésén. Részletekkel a Hétfői Sportban jelentkezünk. Az egyik fél három győzelméig tartó párharc vasárnap folytatódik, 19 órától a Sepsi Arénában újra össze­csap a két csapat. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-11: Kármentő - László Zsuzsa:

Fogyatékosság

„A fogyatékosság hosszan tartó fizikai, értelmi, pszichoszociális vagy érzékszervi károsodás, amely számos egyéb akadályokkal együtt korlátozhatja egy adott személy teljes, hatékony és másokkal egyenlő társadalmi szerepvállalását” – írja a Wikipédia. Ugyanitt több minden megtalálható arról, hogy különböző korokban, társadalmakban hogyan viszonyultak vagy manapság hogyan viszonyulunk a fogyatékkal élőkhöz, de nem akarok senkit ezzel fárasztani, bárki utánaolvashat.
2019-05-11: Sport - :

Idénybeli utolsó hazai mérkőzésére készül a Sepsi OSK (Labdarúgás, I. liga)

A Sepsi OSK ma 21 órától a FCSB csapatával játszik a sepsiszentgyörgyi stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 9. fordulójában. A piros-fehérek az idényben utoljára lépnek pályára hazai környezetben, valamint a fővárosi rekordbajnok elleni mérkőzés Hadnagy Attila búcsúmeccse is, a 38 éves háromszéki csatár játékosként befejezi pályafutását.