Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

BirkózásEgy ötödik és egy hetedik hely

2019. május 13., hétfő, Sport

Pénteken kezdődött és vasárnap délben ért véget Bukarestben a nemzetközi Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici Emléktorna, amelyen a Sepsiszentgyörgyi MSC birkózói közül Nichifor Levente (65 kg) és Mircea Păduraru (48 kg) vett részt.

  • Fotó: Facebook  / Federatia Romana de Lupte
    Fotó: Facebook / Federatia Romana de Lupte

Az ifjúsági II-es korosztály számára meghirdetett viadalon Nichifor elvesztette a döntőbe jutásért kiírt párharcot, így ötödik lett, míg Păduraru a nyolcadik pozícióban végzett. „Nagyon kemény turné van mögöttünk, mivel huszonhárom országból több mint 400 versenyző lépett szőnyegre a fővárosban. Roppant nehéz meccsen vannak túl a fiúk, hiszen mindkét kategóriában erős volt a mezőny” – nyilatkozta Mátéfi Árpád, a két szentgyörgyi sportoló edzője. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-13: Sport - :

Tajvanon kezdi az idényt Szabó Norbert (Pályakerékpározás)

Szabó Norbert számára Tajvanon rajtol a 2019-es pályakerékpáros idény, hiszen a sepsiszentgyörgyi bringás május 18–20. között két CL1-es (class 1) versenyen vesz részt a kelet-ázsiai országban. A román válogatottal szombaton útnak indult sportolónk a hétvégi viadalon a két klasszikus olimpiai próbában, azaz sprintben és keirinben áll starthoz.
2019-05-13: Sport - :

Ötödször is kettős Mercedes-siker (Forma–1)

A címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte tegnap a Spanyol Nagydíjat, így ismét átvette a vezetést a pontversenyben.