Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A tévé is lecserélhető

2019. május 14., kedd, Belföld

Az idén mosogatógépet és televíziót is lehet vásárolni a háztartási gépek roncsprogramja keretében – közölte tegnap a környezetvédelmi minisztérium.

  • Forrás: BusinessTalks
    Forrás: BusinessTalks

A roncsautóprogram mintájára kidolgozott kezdeményezés révén az érdekeltek régi háztartási eszközeiket olyan értékutalványra válthatják, amellyel energiatakarékos gépeket vásárolhatnak. Az utalványok értéke 200 és 500 lej között változik, a támogatásokra a programban részt vevő üzleteknél kell jelentkezni (beleértve az online áruházakat is), a régi háztartási eszközt pedig az új átvételekor kell leadni. A háztartási gépek roncsprogramját tavaly indították el először, 20 millió lejes költségvetéssel. Az idén 40 millió lejt szán rá a kormány.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-14: Belföld - :

Szólásszabadságot a romániai sajtónak

Az Európai Újságírók Szövetsége szorgalmazza, hogy a romániai büntető törvénykönyvből töröljék a szólásszabadságot korlátozó cikkelyeket.
2019-05-14: Belföld - :

Kérik Mazăre kiadatását

Kézbesítették a madagaszkári hatóságoknak a Radu Mazăre volt konstancai polgármester kiadatására vonatkozó iratcsomót – közölte tegnap Ana Birchall ügyvivő igazságügyi miniszter.