Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Teremlabdarúgás, utánpótlásTúllépett a Csíkszeredán, döntőben a KSE Futsal

2019. május 16., csütörtök, Sport

A KSE Futsal együttese bejutott az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság tizenkettes döntőjébe, miután sikerrel abszolválta a Csíkszeredai Imperial Wet elleni rájátszásbeli párharcot. A kézdivásárhelyiek az idegenbeli 7–5-ös vereség után az elmúlt hétvégén 12–7 arányú csapást mértek a vendég csíkszeredaiakra.

  • Fotó: Facebook /  KSE Futsal
    Fotó: Facebook / KSE Futsal

A vasárnapi találkozó kiegyensúlyozott küzdelmet hozott, és 2–2-es állásig felváltva estek a gólok. Innen sebességet váltott a háromszéki gárda, és 20 perc játék után a félidőben már 5–2-re vezettek. A második játékrészben sem lankadt a kézdivásárhelyiek gólkedve, és több ízben is szépségdíjra esélyes találatokkal kápráztatták el a meccsre látogatókat. A legnagyobb arányú különbség 12–3-nál volt, a céhes városbeliek edzője, Gazda József pedig mindenkinek lehetőséget adott. A vége 12–7 lett, a hazai csapat sikeréből Ştefănescu öt, Mojzi és Păun két-két, Cîrstian, Straua és Bandi egy-egy góllal vette ki a részét. Diadalának köszönhetően a KSE Futsal bejutott a tizenkét csapatos országos döntőbe, amelyet várhatóan a hónap végén szerveznek meg. Információink szerint a résztvevőket négy hármas csoportba sorsolják majd szét, ebből a szakaszból a csoportelsők jutnak majd a négyes döntőbe.

A KSE Futsal U19-es kerete: Májai Kristóf–Marius Ştefănescu, Bogdan Cîrstian, Rancz Attila, Faragó Hunor, Lőrincz Dávid, Straua Medárd, Tuzson Alpár, Papp Árpád, Mojzi Botond, Nicolae Păun, Barbócz Norbert, Bandi Álmos.

A döntőbe jutott csapatok: Galaci United, Dunarea Călărași, KSE Futsal, FC Székelyudvarhely, Temesvári Informatika, Korond, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, Viitorul Băleasa, Marosvásárhelyi VSK, West Déva, CSM Vaslui, Cra­iovai Știința. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-05-16: Sport - :

Újabb bajnoki arany kapujában (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

Ma este újabb bajnoki címet ünnepelhet a megyeszékhelyi Sepsi-SIC együttese, persze ha megnyerné a Szatmárnémeti VSK elleni döntő harmadik összecsapását. A találkozót 19 órától a Both Katalin Sportteremben rendezik, s az idei szezonban ez lesz a két csapat között a nyolcadik összecsapás. A zöld-fehérek 2–0-ra vezetik az egyik fél három győzelméig tartó párharcot. A mérkőzést a kosárlabda-szövetség YouTube-csatornája, a FRB TV élőben közvetíti.
2019-05-16: Sport - :

Rasmussen kihirdette keretét (Női kézilabda-vb-selejtező)

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Ausztria elleni, június eleji világbajnoki selejtező mérkőzésre.