Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Közlekedj helyesen

2019. május 16., csütörtök, Közélet

A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság munkatársai közlekedési nevelési órát tartottak a sepsiszentgyörgyi Árvácska Óvodában tegnap.

  • Fotó: Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság
    Fotó: Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyes közúti közlekedésre oktatták játékosan, interaktív módszerekkel a mintegy száz részt vevő gyermeket. Minivárost rendeztek be, terepszőnyeget használtak, hogy az óvodások láthassák, hogyan közlekednek helyesen a gyalogosok. Ugyanakkor egy rendőrautót is megmutattak a gyermekeknek, kívülről-belülről. A háromszéki rendőrség rendszeresen szervez hasonló órákat mind óvodában, mind iskolában, hiszen nem lehet elég korán elkezdeni a nevelést – közölte az intézmény sajtóirodája. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-05-16: Közélet - Nagy D. István:

Gyors beavatkozás és kaláka (Szépmezői lakótelep)

Sürgős javításra szorulnak a sepsiszentgyörgyi önkormányzat tulajdonában lévő tömbházak, mivel több ingatlan tetőszerkezete előrehaladottan leromlott állapotban van – egyebek mellett erre a következtetésre jutottak a nagyjából egy hete lezajlott lakossági fórumon, melyet a Sepsi Helyi Akciócsoport szervezett. A városháza illetékesei egy piknikkel egybekötött környezetszépítő kalákát is szerveznek most szombaton az ott lakók számára a közösség összetartozásának erősítése végett.
2019-05-16: Közélet - Bokor Gábor:

Pályázatokkal készülnek Zabolán

Hat pályázattal szeretne részt venni a Kovászna Megye Tanácsa által meghirdetett támogatási programban Zabola Község Polgármesteri Hivatala. Az iratcsomókat most készítik, de nehézséget jelent, hogy a községháza jegyző nélkül maradt.