Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ingyenes internet Zabolán

2019. május 22., szerda, Közélet

Egy német távközlési cég adta a legjobb árajánlatot a Zabola községet lefedő wifihálózat létesítésére. Hamarosan megkötik a kivitelezési szerződést, ezt követően megkezdhetik a munkát. Remélik, hogy augusztusra, a tánctábor kezdési időpontjára működőképes lesz a wifihálózat, melyre bárki ingyen csatlakozhat majd – tudtuk meg a zabolai községházán Fejér Levente polgármestertől.

  •  A községháza környékén is működni fog a közösségi internet. A szerző felvétele
    A községháza környékén is működni fog a közösségi internet. A szerző felvétele

Zabola község egy pályázat révén 15 ezer euró vissza nem térítendő támogatást nyert el egy községi wifihálózat kiépítésére. A tervek szerint a közösségi „gyülekező helyeken” lehet majd csatlakozni a felhasználók számára ingyenes internetre, de a hálózat elérhető lesz a sportcsarnokban, a polgármesteri hivatal környékén – ez a nyári tánctábor szempontjából fontos körzet –, a Csipkésben és a felső kultúrotthonnál is. A Zabolához tartozó Tamásfalván, Szörcsén, Páván is lesz ingyenesen használható internet – részletezte Fejér.

Az ingyenes közösségi internet működtetéséhez a köz­ségnek havi 150 eurós előfizetési díjat kell fizetnie.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2019
szavazógép
2019-05-22: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Fedett pályával gyarapodott a lovasközpont

Június első vasárnapján fedett lovardát avatnak a Székelyföldi Lovasközpontban, ahol az új beruházásnak köszönhetően immár négy évszakossá válik az oktatás. A Benedek-mezei létesítmény építése két éve kezdődött, költségeire a Bethlen Gábor Alapnál pályáztak a működtetők.
2019-05-22: Közélet - Iochom István:

Tizenöt éves a Berecki Magánerdészet

Tizenöt évvel ezelőtt, 2004. február 2-án kezdte meg működését a Feketeügy Egyesület által létrehozott Berecki Magánerdészet – történetükről, terveikről érdeklődtünk vezetőinél.